Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Autodoprava. Nákladní doprava po celé Evropě do hmotnosti 1 tuny. Expresní zásilková přeprava. Kurýrní služba. Osobní doprava je zajišťována pohodlnými automobily Peugeot Boxer s kapacitou 8 osob. Přepravíme menší skupiny, sportovní týmy, pracovní skupiny i rodiny na poznávací zájezdy, výlety i evropská letiště. Zajistíme přepravu na ...

Služby: - dodávková autodoprava: - vnitrostátní, mezinárodní - expresní doprava zásilek.

Doprava, autodoprava: -kamionová - mezinárodní i vnitrostátní -spedice, spediční činnost.

Služby: - taxi - osobní přeprava osob - nákladní doprava do 3, 5t - stěhování - kurýrní doprava - drink & drive servis

Služby: - mezinárodní dodávková autodoprava - mezinárodní přeprava expresních zásilek.

Přeprava celovozových i částečných zásilek. Kamionová doprava mezinárodní i tuzemská. Velkoobjemová přeprava. Zasilatelství.

Služby - vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství - spedice.

Logistika, skladování - expresní přeprava kusových zásilek.

Expresní přeprava balíkových zásilek (případně paletového zboží) z Česka na celé území Slovenska a recipročně do ČR.

Služby: - kurýrní přeprava - přeprava kusových, balíkových zásilek

Autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní. Služby: -denní a noční expres expresní doručování zásilek. Přeprava: -náhradní díly -strojní součásti. Partner NVS*-European Express System.

MEZINÁRODNÍ DOPRAVA. TNT Innight je specializovaná celoevropská distribuční síť nočního expresu, zaměřená na pravidelné doručování v nočních hodinách. Celoevropská síť partnerů nabízí zákazníkům mezinárodní „door to door“ přepravy. Díky zavedeným standardům nočního doručování (Noční Expres) jsou zásilky zákazníkům k dispozici ...

Služby: - nákladní doprava vnitrostátní a mezinárodní - odvoz kusových zásilek

Půjčení osobních aut a dodávek Letenky Zajištění - celní služby Přeprava - kusové zásilky Nákladní doprava - mezinárodní - vnitrostátní.

Celní služby Kamionová doprava Přeprava - kusové zásilky Letecká přeprava - kusové zásilky Námořní přeprava Logistické služby Nákladní přeprava Stěhovací služby pro firmy i soukromé osoby Železniční přeprava.

Autodoprava, doprava: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční) přeprava - JUST IN TIME -expresní doprava a zasilatelství po celé Evropě -kurýrní služby, přeprava kusových zásilek -spedice, spediční služby. -přepravy ADR Vozový park: -11 dodávek s tonáží do 3, 5t -3 vůzy pick up.

Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní nákladní nad 3, 5 tuny.

Expresní přeprava zásilek - do 3, 5t Autodoprava - do 3, 5t Osobní přeprava - přeprava osob - letištní transport - svatební servis - VIP přeprava s bodyguardem.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní mezinárodní -spedice, zasilatelství -kuryrní služba. Mikrobusová doprava.

Doprava: - mezinárodní a vnitrostátní - stěhování Přeprava nákladů dodávkami do 3, 5t Expresní zásilky. Nonstop !!

Nejrychlejší kurýrní služba. Včasné a spolehlivé doručení Vašich zásilek. Přeprava po celé ČR.

Silniční kamionová doprava - přeprava nákladů. Sběrná služba. Zasilatelství.