Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Nejrychlejší kurýrní služba. Včasné a spolehlivé doručení Vašich zásilek. Přeprava po celé ČR.

Silniční kamionová doprava - přeprava nákladů. Sběrná služba. Zasilatelství.

Služby: -mezinárodní, vnitrostátní železniční přeprava -vytěžování silničních vozidel. -provozování vleček

Výdejna prostředků zdravotnické techniky. Prodej, maloobchod: - zdravotnické potřeby, zdravotnická technika. Služby: -kurýrní expresní motoslužba. Poskytování informací o glukometru FreeStyle. Tvorba, údržba: - webové stránky.

Služby: - logistika - kurýrní služby - nákladní autodoprava

Nákladní doprava - mezinárodní a tuzemská přeprava - zasilatelství - skladování.

Spediční společnost - přeprava zboží tuzemská i mezinárodní - nákladní doprava - expresní a kusové zásilky - skladování.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava zboží 1kg do 1500Kg - expresní přeprava

Naše služby: - vnitrostátní i mezinárodní osobní přeprava osobními vozy a mikrobusy - přeprava osob - doprava na letiště - expresní přeprava zásilek - autopůjčovna mikrobusů, dodávek, střešních nosičů, autoboxů a nosičů kol.

Taxislužba, internetový prodej proutěného zboží. Nákladní doprava. Půjčujeme stavební stroje i s obsluhou.

Autodoprava: -mezinárodní kamionová doprava -spedice.

Kurýrní služby, přeprava osob, zastavárna, výkup zlata.

- doprava nad 3, 5t - doprava expresv do 3, 5t - přeprava umělecký děl a předmětů + instalace

Služby: -mezinárodní zasilatelství -mezinárodní doprava -vnitrostátní doprava -zajišťování přeprav -sběrná služba -spedice -skladování

Autodoprava - dodávková přeprava mezinárodní i tuzemská - expresní přeprava kusových zásilek.

Autodoprava - kontejnerová mezinárodní a vnitrostátní Zasilatelství Autodoprava - nákladní (mezinárodní a vnitrostátní) - nadměrné náklady - převoz investičních celků - doprava mobilheimů Stěhování - těžká břemena Spedice

Služby: -kurýrní -přepravní

Služby: - autoservis - pneuservis - dodávková autodoprava - expresních přeprava kusových zásilek - osobní doprava minibusem. Prodej: - pneumatiky.

Autodoprava, doprava: -nákladní: -vnitrostatní (tuzemská) -mezinárodní (zahraniční) -zprostředkování dopravy, spedice -kusové zásilky. Autoservis: -kompletní příprava osobních i nákladních vozidle na STK* -lakýrnické práce, lakovna -karosářské práce, karosárna. Asistenční služby: -silniční asistenční služba ...

Velkoobchod, distribuce desinfekčních a čistících prostředků - přípravky pro prevenci rakoviny a posílení imunity organismu. VIP Transport - přeprava osob i zásilek.

Služby: -spedice -kompletní celní servis -celní poradenství -mezinárodní zasilatelství.

Nákladní a dodávková autodoprava - vnitrostátní i mezinárodní přeprava - expresní doprava. Autoservis, autoopravna. Odtah vozidel. Půjčovna dodávkových vozidel. Skladování.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava - zasilatelství - ADR přeprava - skladování

Přepravní řešení pro všechna odvětví -expresní baliková služba -kontajnerová přeprava logistická řešení u různých odvětví