Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Taxislužba - přeprava osob. Kurýrní služba po celé Evropě.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní expresní přeprava

Zasilatelství: - vnitrostátní - mezinárodní - spedice - mezinárodní doprava.

Doručování: - noviny - tisk, časopisy - zásilky.

Mezinárodní přeprava a spedice : - expresní přeprava kusových zásilek dodávkovými vozy po Evropě - celokamionová, kamionová přeprava po Evropě, autodoprava nákladní - mezinárodní spedice

Společnost Smart Express zajišťuje mezinárodní kurýrní přepravu, přepravu leteckým cargem, sběrnou službu a přímou přepravu urgentních zásilek.

Činnost: - přeprava věcí - kurýr - skladování - balení zásilek.

Činnost firmy: - logistická řešení - silniční přeprava - letecká přeprava - železniční přeprava - námořní přeprava - přeprava zavazadel - celní deklarace - skladování - doprovodné služby.

Autodoprava: -mezinárodní nákladní dopravy a spedice -možnost celovozových zásilek a sběrných služeb -přeprava zásilek do všech zemí Evropy i mimoevropských států -zásobování -nákladní autodoprava.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava: - kusové zásilky, dokládky, celovozové zásilky. Přeprava kontejnerů. Přeprava, doprava kusových zásilek malými i velkými vozy až do 24t.

Doprava - logistika -spedice - silniční, letecká, námořní, železniční přeprava - přepravy vozidel po vlastní ose - skladování a veškeré operace spojené se skladováním - mezinárodní zasilatelství - on-line sledování vozidel a zboží - noční rozvozy zboží - veškeré zasilatelské služby - optimalizace logistických procesů - celní služby, ...

Dlouhodobé i krátkodobé skladování - kompletace a třídění zásilek - překládky kamionů, kontejnerů Přeprava - kusové a celovozové zásilky Zajištění - logistika Nákladní autodoprava - mezinárodní a vnitrostátní.

Přeprava, služby: - kusové zásilky, - paletové zásilky, - letecká, - námořní, - skladování, - outsourcing logistiky, - celní zastoupení, - logistika.

Spedice, doprava, logistika: - kusové a sběrné zásilky - letecké a námořní zásilky - celní služby - komplexní logistické projekty.

Zasilatelství, automobilová nákladní doprava, expresní přeprava kusových zásilek v rámci systemu CS EXPRES: -vnitrostátní -mezinárodní (státy EU). -čerpací stanice PH -opravy motorových vozidel

Kurýrní dopravní služba - ekonomické a efektivní doručení zásilek - doručení zásilek expresních v ČR i v zahraničí - doručování květin - stěhovací služby - balení, kompletace

Bezpečností agentura, služby: - ostraha osob a majetku - soukromý detektiv - kurýrní služba - ruční čištění interiérů aut

Kamionová doprava, mezinárodní a vnitrostátní. Přeprava kusových zásilek ze zahraničí.

Služby: - vnitrostátní, mezinárodní autodoprava - zasilatelství - vytěžování - celní deklarace - skladování

Vnitrostátní a mezinárodní doprava, spedice a přeprava - cisterny, autocisterny, nákladní doprava. Převážíme horké asfalty, těžké topné oleje, potraviny, chemie. Zajišťujeme také mytí cisteren. Zajišťujeme cisternové přepravy v rámci EU i mimo. - přeprava potravin - přeprava chemikálií - přeprava asfaltu - přeprava pohonných hmot

Autodoprava a zasilatelství: -mezinárodní autodoprava -vnitrostátní přeprava -expresní zásilková služba. -dodávky s plachtou Služby: -expresní zásilky a přepravy typu JUST IN TIME (SONDERFAHRTEN) -přeprava nákladů do 3, 5 tuny.