Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Naše společnost je kvalitním poskytovatelem služeb v oblasti mezinárodní a vnitrostátní dopravy: -přeprava jak celovozových tak kusových zásilek -express přeprava -speciální přeprava -skladováni -pro pravidelné klienty jsou přichystány velice zajímavé bonusy.

Doprava: -silniční -kamionová -expresní kusová (individuální) -sběrná -letecká -kurýrní -cargo -námořní -kontejnerová -kusová -konvenční -jakékoliv jejich kombinace. Mezinárodní spedice.

Poradenství: - technické práce v odpadovém a vodním hospodářství. Prodej: - protiplísňové přípravky. Služby: - čištění vody - stavební činnosti v životním prostředí. Autodoprava: - osobní a nákladní přeprava.

Autodoprava: - expresní meziměstská přeprava zásilek - kurýrní služby - doručení zásilek v den jejich odeslání - přeprava dopisů - dokumentů, balíčků.

Kurýrní služba express v Prostějovském a Olomouckém kraji.

Nabízíme vnitrostátní a mezinárodní přepravy kusových i celovozových zásilek. Evropa.

NL PLUS s.r.o. se specializuje na expresní přepravu zásilek po celé Evropě.

Zajišťujeme dopravu. Zabýváme se refundacemi DPH z ČR a zahraničí.

Spediterská a zasílatelská firma. Spedice, zasilatelství. Doprava, přeprava: - nákladní (kamionová) mezinárodní - kusové zásilky - nadrozměrné náklady - služby celního skladu - celní deklarace.

Společnost pro ekonomiku, dopravu a obchod. Dopravní kancelář. Nákladní automobilová doprava: - mezinárodní, zahraniční - vnitrostátní, tuzemská. Přepravní služby: - vytěžování vozidel - celovozová přeprava. - expresní přeprava - dokládky, překládky - denní rozvozy - linkové i nelinkové. Spedice: - mezinárodní i vnitrostátní ...

All Ride - expresní kurýrní služba, přepravíme Vaše zásilky po Praze i celém světě. Přeprava zásilek autem, na motorce a kole. Přijímáme on-line registrace a objednávky. Služby: - zásilky EXPRESS (doručení do 50 minut) - zásilky SUPER EXPRESS (doručení do 30 minut) - zásilky NOČNÍ (19:00 - 08:00), víkend a svátky - pravidelné ...

Zasilatelství, autodoprava, spedice: -vysoká kvalita vozového parku smluvních dopravců -stálý kontakt s řidiči -přeprava způsobem "Just in time" -pojištění zboží až do hodnoty 10 mil. Kč -kompletní servis ve všech odvětvích dopravy-pozemní doprava, letecká, lodní železniční doprava -nákladní doprava -sběrná služba v relaci-CZ, D, ...

Vnitrostátní, mezinárodní: - spedice. - zasilatelství.

Služby: - expresní přeprava zásilek po Olomouci - spolehlivé doručení od převzetí zásilky do 30 minut - při nedodržení časového limitu vrácení peněz - květiny - zásilka maxinálně 5kg - rozměry 50x30x15cm - tubusy.

Autodoprava dodávkovými vozy, kurýrní a expresní služby.

Expresní přepravy dodávkovým vozem. Nákladní autodoprava - mezinárodní - vnitrostátní - do 3, 5t - rozvoz zboží dodávkovým vozem.

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava, přeprava kusových a paletových zásilek, přeprava nebezpečných látek (ADR), logistické a spediční služby.

UPS* - United Parcel Service: - mezinárodní expresní kurýrní služba - celosvětová působnost - letecká přeprava dokumentů a zbožových balíků - pozemní přeprava dokumentů a zbožových zásilek - kompletní celní servis - doručení ze stolu na stůl (DOOR TO DOOR) - garantovaná doba doručení - do vybraných měst Evropy a USA* doručení do ...

Mezinárodní spedice: -sběrná služba, částečné a celovozové zásilky do celého světa -distribuce zboží v rámci ČR do druhého dne -nákladní, kamionová doprava -letecká a námořní přeprava -celní zastupování a poradenství -intrastat -integrovaná logistika a skladování -služby přidané hodnoty (etiketování, komisionování, aj.) ...

Spedice, spediční služby. Transport, přeprava materiálu, zboží. Zasilatelství a zastupování v celním řízení. Vnitrostátní a mezinárodní doprava Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě.