Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Naším cílem je poskytovat kvalitní a spolehlivé kurýrní služby a využít tak naše dlouholeté zkušenosti s přepravou zásilek.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava. Expresní přeprava zásilek. Sběrná služba. Zásilková služba. Nadrozměrné přepravy. Cross - docking. Skladování. Logistické služby. Průmyslová řešení.

Pronájem: - nemovitosti: - byty - nebytové prostory. Zasilatelství a zastupování v celním řízení.

Evropská pozemní přeprava. Letecká přeprava. Námořní přeprava. Přeprava lodí. Letecká přeprava Námořní přeprava Přeprava lodí Integrovaná logistika.

Prodej - pneumatiky Pneuservis Přeprava - balíky - kusové zásilky (sběrná služba) Letecká přeprava Provoz - autodoprava - vozy IVECO, MAN a MERCEDES-BENZ

Zasilatelská služba - květiny Květinářství

Činnost: - přeprava loděmi a kontejnery - kusová námořní doprava - import/export - letecká přeprava - kamionová přeprava - skladování - celní sklad, národní sklad - kompletní celní služby - příjem a kontrola zboží.

Autodoprava, doprava: - nákladní, mezinárodní, kamiónová přeprava vozy VOLVO FH 12, SCANIA 124L, RENAULT PREMIUM 385 - specializace na Turecko, Bulharsko - zasilatelství, spedice.

Služby: -přeprava zboží do Itálie a zpět.

Mezinárodní expresní zásilková služba, vytěžování. Mezinárodní expresní doprava dodávkovými automobily do 10palet / 20cbm / 2, 300kg Spedice a zasilatelství. Kapacita cca 25 vozidel.

Provádíme: - přeprava zásilek tuzemsko i zahraničí.

Doprava a spedice: -mezinárodní a vnitrostátní přeprava -přeprava osobních a lehkých užitkových vozidel..

Zasilatelství, středisko přepravního systému CS EXPRES a.s.: - expresní přeprava zásilek - přeprava zboží ADR - přeprava do a ze zahraničí - celní služby - spediční služby - logistické služby - skladování - třídění - sdružování zásilek - distribuční činnost dle požadavků.

Zasílatelství Bubelíny. Zajištění přepravy nákladu mezi všemi evropskými státy. Účetní a daňové služby. Vedení účetnictví.

Zasilatelství Bubelíny. Zajišťujeme přepravu mezi všemi evropskými státy prostřednictvím smluvních dopravců nejen z České republiky nebo Slovenska. Zajištění přepravy nadrozměrných nákladů.

Kurýrní služba Taxislužba - přeprava osob - smluvní ceny

Služby: - vnitrostátní, tuzemská doprava, spedice, zasilatelství - mezinárodní, zahraniční doprava, spedice, zasilatelství - přepravní a kurýrní služby v Hodoníně, transporty.

Firma je nositelem certifikátu jakosti dle normy ČSN EN ISO 9001:2000 Autodoprava, spedice, logistika: - tuzemská i mezinárodní nákladní doprava dle úmluvy CMR - zajištění kompletních služeb v automobilové dopravě - skladování - zajištění celních formalit - k dispozici jsou vozidla vybavena pro přepravu nebezpečných nákladů (ADR) - ...

Služby: -dopravní -transfery na letiště -služební cesty -společenské, sportovní a kulturní akce, svatby -dovolené a poznávací výlety -odvozy z večírků a oslav mikrobusy, minibusy. Pronájem: -mikrobusu a minibusu Opel Vivaro 8+1 osob, Renault Trafic 8+1 osob a Mercedes Vito 4+1 osob -expresní/kurýrni/ přepravu zboží ...