Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Letecká přeprava: - vyzvednutí zásilky přímo u odesílatele a její přepravu na letiště - celní odbavení a případně skladování v celním skladu - přeprava zásilky na letiště určení - veškeré manipulace a celní odbavení zásilky na letišti určení a doručení zásilky ke konečnému příjemci. Silniční přeprava: - kamionová přeprava - sběrná ...

Kompletní kurýrní služby: - přeprava zásilek - autodoprava - expediční služby - rozvoz jídel a květin - vnitrostátní doprava - expres kurýr Praha.

Činnost: - námořní přepravy (kusové/celokontejnerové) - letecké přepravy - nadrozměrné a speciální přepravy - mezinárodní zasilatelství - provoz skladu.

Zasilatelství. Doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Spediční činnost.

Služby: -spedice -logistika -autodoprava -vnitrostátní autodoprava -expresní přeprava do 24 hodin -speciální přeprava -nadrozměrorné náklady.

Taxislužba: - přeprava osob. Autodoprava: - stěhování, firem, bytů, zařízení rodinných domů - přeprava zásilek a kurýrní služby.

Mezinárodní zasilatelství. Spedice, přeprava, doprava: - silniční - kamionová - kontejnerová námořní - letecká.

Služby. -dovoz a prodej stavebního materiálu -spedice.

Autodoprava. Pravidelný rozvoz zboží. Přímé kurýrní služby. Mezinárodní a expresní autodoprava.

Autodoprava,doprava,přeprava: -komplexní dopravní služby osobními a dodávkovými vozy s celkovou hmotností do 3,5 tuny: -expresní tuzemská (vnitrostátní) i zahraniční (mezinárodní) -přímá kurýrní služba -rozvoz zboží: -okresní -mezinárodní.

Provádíme: - expresní přeprava zásilek - přeprava osob: - správa a údržba nemovitostí - velkoobchod, maloobchod elektro.

Činnost: - zprostředkovatelská služba pro nákupy v USA - dražíme na aukcích Ebay po celém světě - z USA odesíláme balíky, zásilky a dokumenty

Služby: - spedice, zasilatelství - vnitrostátní a mezinárodní přeprava do 7t IVECO, RENAULT - expresní přeprava - dodávka, pick-up po Evropě - přeprava nebezpečných nákladů -systém ADR tř. 1 - 9 certifikát EX II.

Doprava, spedice: - kusové zásilky - celovozové zásilky - uvnitř EU - Německo, Švýcarsko, Itálie, Belgie, Polsko.

Provozování kurýrní služby, mezinárodní nákladní dopravy a zasilatelství.

Služby: - zasilatelské. Zasilatelství. Doprava, přeprava: - letecká - námořní - silniční - kombinovaná. Autodoprava, doprava: - nákladní. Export, import, pojištění: - zásilky.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava.. - spediční služby - stěhování - přeprava osob - kusové zásilky - celní deklarace.

Celosvětové přepravy: - export, import - silniční přeprava - námořní přeprava - říční přeprava - kontejnerová přeprava - skladování.

Přepravní služby: - spedice, přeprava, doprava - námořní, letecká a pozemní přeprava

Expresní přeprava zásilek: -doručení květin do 120 minut na území města Plzně, do 12 hodin po celé ČR -možnost přepravy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Rozvoz zboží dodávkovými vozidly: - expresní balíková služba - rozvoz léků. novin, zboží.

Nabídka mezinárodní a vnitrostátní autodopravy, kurýrní služby, expresní přepravy, stěhování těžkých břemen, domácností a vyklízecích prací.

Převozy všech druhů zásilek, po jedné i po dvou stopách..