Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Služby: - zasilatelské. Zasilatelství. Doprava, přeprava: - letecká - námořní - silniční - kombinovaná. Autodoprava, doprava: - nákladní. Export, import, pojištění: - zásilky.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava.. - spediční služby - stěhování - přeprava osob - kusové zásilky - celní deklarace.

Celosvětové přepravy: - export, import - silniční přeprava - námořní přeprava - říční přeprava - kontejnerová přeprava - skladování.

Přepravní služby: - spedice, přeprava, doprava - námořní, letecká a pozemní přeprava

Expresní přeprava zásilek: -doručení květin do 120 minut na území města Plzně, do 12 hodin po celé ČR -možnost přepravy 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Rozvoz zboží dodávkovými vozidly: - expresní balíková služba - rozvoz léků. novin, zboží.

Nabídka mezinárodní a vnitrostátní autodopravy, kurýrní služby, expresní přepravy, stěhování těžkých břemen, domácností a vyklízecích prací.

Převozy všech druhů zásilek, po jedné i po dvou stopách..

Mezinárodní a vnitrostátní doprava: - expresní a kurýrní přeprava - transport zakázek v ČR a EU - urgentní zásilky od 1 kg do 5, 2 t (od 1 kartonu do 18 palet, do 45 m3).

Vedení účetnictví. Zasílatelství: - vnitrostátní - mezinárodní.

Provoz taxislužby, kuryrní služby, drive and drink

Mezinárodní spedice. Expresní přeprava zboží.

Kurýrní společnost. Přeprava kusových zásilek.

Provozování expresní dokumentové a balíkové a mezinárodní dopravy a přepravy: - letecké - automobilové - námořní.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a zasilatelství, spedice: - všechny státy Evropy a především Balkán - nadrozměrné zásilky - celovozové i kusové zásilky - plachtové a chladírenské návěsy - izotermické vozy.

-Taxislužba -kurýrní a nákladní doprava do 3, 5 tuny -ČR, zahraničí.

Služby: - zasilatelství - celní a deklarační služby

Provoz expresní dálkové přepravy do 3.000 kg po ČR a vybraných státech Evropy.

Ekonomické, standardní nebo expresní doručování zásilek po Praze (do 240min., do 120min., do 60min). Zajištění každodenního firemního servisu (výběr a podání pošty, kancelářské formality, individuální přání).

Služby: - přeprava osob - přeprava kusového balíkového zboží.

Přeprava balíků a zásilek: - vnitrostátní - mezinárodní - letecká.

Pořešíme autodopravu, stěhování, kurýrní službu, přepravu osob, od obálek po palety.

Expresní doručování zásilek (do 50 kg). Přeprava zásilek: - 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Poštovní, kurýrní služby. Autodoprava: - osobní.