Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava: - expresní a kurýrní přeprava - transport zakázek v ČR a EU - urgentní zásilky od 1 kg do 5, 2 t (od 1 kartonu do 18 palet, do 45 m3).

Vedení účetnictví. Zasílatelství: - vnitrostátní - mezinárodní.

Provoz taxislužby, kuryrní služby, drive and drink

Mezinárodní spedice. Expresní přeprava zboží.

Kurýrní společnost. Přeprava kusových zásilek.

Provozování expresní dokumentové a balíkové a mezinárodní dopravy a přepravy: - letecké - automobilové - námořní.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava a zasilatelství, spedice: - všechny státy Evropy a především Balkán - nadrozměrné zásilky - celovozové i kusové zásilky - plachtové a chladírenské návěsy - izotermické vozy.

-Taxislužba -kurýrní a nákladní doprava do 3, 5 tuny -ČR, zahraničí.

Služby: - zasilatelství - celní a deklarační služby

Provoz expresní dálkové přepravy do 3.000 kg po ČR a vybraných státech Evropy.

Ekonomické, standardní nebo expresní doručování zásilek po Praze (do 240min., do 120min., do 60min). Zajištění každodenního firemního servisu (výběr a podání pošty, kancelářské formality, individuální přání).

Služby: - přeprava osob - přeprava kusového balíkového zboží.

Přeprava balíků a zásilek: - vnitrostátní - mezinárodní - letecká.

Pořešíme autodopravu, stěhování, kurýrní službu, přepravu osob, od obálek po palety.

Expresní doručování zásilek (do 50 kg). Přeprava zásilek: - 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Poštovní, kurýrní služby. Autodoprava: - osobní.

Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská nákladní doprava - zahraniční, mezinárodní nákladní přeprava - komplexní rozvozní služby - expresní přeprava - stěhovací služby.

Pobočka. Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava - skladování, logistika - celní služby.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava: -námořní kontejnerová -kusová a letecká přeprava -door to door servis z/do všech světových destinací -mezinárodní a vnitrostátní sběrná služba -skladování -služby Veřejného celního skladu -zastupování v celním řízení -poradenská činnost v oblasti spedice.

Přepravní a spediční společnost: -mezinárodní a vnitrostátní doprava celovozových zásilek -malé vozové zásilky -vnitrostátní doprava kusových zásilek -mezinárodní doprava kusových zásilek -skladování a logistické služby -skladování v celních skladech -skladování v daňových skladech -celní služby.

Kurýrní služba zaměřená na expresní rozvoz zásilek a pošty na území města Ostravy a Slezska s doručením do max. 3 hodin od vyzvednutí u klienta. Messenger. Expresní přeprava poštovní nebo balíkové zásilky: - do objemu 4cbm a váhy - 700 kg na území ČR a EU za nízkou cenu za km. Transport zásilek v režimu in time (doručení v požadovaném čase ...

Letecká přeprava: - zasílatelství - mezinárodní letecká přeprava - zastupování v celním řízení - zajištění kompletních spedičních služeb pro veletrhy a výstavy - zprostředkování obchodu a služeb. Námořní přeprava. Kombinovaná přeprava. Vnitrostátní přeprava. Svařovací technika: - zakázková výroba a prodej náhradních dílů pro ...

Komplexní služby v oblasti vnitrostátní a mezinárodní nákladní dopravy a zasilatelství. Zajišťujeme kurýrní přepravu zásilek a skladování.