Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Nákladní autodoprava: - mezinárodní přeprava celovozových i kusových zásilek - celní deklarace

Nákladní autodoprava. Taxislužba, přeprava osob. Kurýrní přeprava malých zásilek. Stěhování.

Autodoprava: -Česká republika, Evropa -skříňová dodávka IVECO DAILY 15 m3 -palety 6 ks -2, 2 t nosnost -stěhování -zásilková služba -přeprava kurýrních expresních zásilek.

Služby: -rozesílání hromadných zásilek (i doporučených nebo s doručenkou) dopisu, letáku, obchodních tiskovin, novin, časopisu, složenek, upomínek ale i balíku a nestandartních předmětů -balení dokumentů a časopisů do folií -příprava tisku, DTP* studio, grafické návrhy, tisk na základě dodaných podkladů zajistíme tisk ...

Flexibilní kurýrní služba, firma zajišťující kompletní messenger servis. Zabýváme se expresním rozvozem kusových zásilek po Praze, ČR a Evropě za velice příznivé ceny. Spolehlivá kurýrní služba a vstřícný přístup k zákazníkovi jsou samozřejmostí.

Expresní doprava. Autodoprava: - vnitrostátní, mezinárodní. - přeprava kusových zásilek.

autodoprava ČR + EU, kurýrní služby, rozvoz zásilek

Stelivo pro kočky: - on-line prodej - béžově hnědá - okrově hnědá - šedá. Průmyslové podlahy: - průmyslové podlahy - designové podlahy - speciální stavební hmoty.

Zaslilatelství. Dopravní služby, spedice.

Non-stop mezinárodní a vnitrostátní dodávková autodoprava do 3, 5 tuny a 13 m3.

Vnitrostátní a mezinárodní doprava: -spedice, logistika -kusové i expresní zásilky -distribuce zboží -kurýrní expresní služby -skladování zboží -přepravní služby -celní odbavení v rámci celé ČR -pojištění zásilek -poradenství v oblasti mezinárodního obchodu - přepravy zboží a problémy s tím související.

Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní: -vnitrostátní (tuzemská) -mezinárodní (zahraniční). Služby: -zasílatelství -skladování zboží -manipulace s nákladem.

Doprava, obchod, zasilatelství: - kontejner - kamión - železnice - námořní - lodní - letecká - říční - chladírenská - cisterny. Export, import: - mezinárodní, zahraniční - LKW* - sklad - překlad - přeprava - konvekční - nadrozměrná - sběrna - kusová.

Mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství: - přeprava celovozových zásilek, - přeprava kusových zásilek.

Autodoprava: - celovozové zásilky, - kusové zásilky, - skladování, - expresní přepravy, - přeprava osob, - pronájem mikrobusů.

Naše kurýrní služba disponuje všemi dopravními prostředky, počínaje bicykly a konče užitkovými vozy, je tedy více než schopna s náležitou péčí přepravit Vaše zásilky téměř jakýchkoliv rozměrů.

Přeprava osob. Osobní přeprava - po Ostravě a okolí, celé České republice a zahraničí. Drink servis. Odvozy na nádraží nebo letiště. Rozvoz - svatby, rodinné a společenské akce. Služby kurýrní.

Provoz: - taxi služba Přeprava: - kusové zásilky.

Pobočka. Zajištění: - vnitrostátní balíková služba - mezinárodní balíková služba.

Naše firma poskytuje mezinárodní i vnitrostátní přepravu všemi typy vozidel. Dále se zabýváme vnitrostátní sběrnou a kurýrní službou s překladišti na 5 místech v ČR a 5 místech na Slovensku. Dodání zboží do 24 hod v ČR i SK. Logistické poradenství.

Silniční, letecká, námořní a sběrná doprava ze zahraničí do České republiky.