Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava.

Poskytování dopravně zasílatelských služeb v rámci Evropy.

Autodoprava. Odtahová, kurýrní služba. Silniční motorová doprava: -osobní přeprava, taxi.(mikrobus, osobní taxi) -nákladní taxi.

Služby: - tuzemská a zahraniční autodoprava - zasilatelství - skladování.

Autodoprava, zasilatelství. Silniční motorová nákladní mezinárodní zahraniční doprava.

Nabízíme: -mezinárodní autodoprava -vnitrostátní autodoprava -EXPRESSNÍ přeprava. -celá EU -pick-up, dodávky skříňové a plachtové, 1-8 palet, do 1500 kg.

- nákladní silniční doprava - dopravní a servisní služby

Praktické tipy a návody pro každého, kdo posílá pravidelně zboží expresní zásilkovou službou: - jak vybrat přepravní službu - jak ušetřit na přepravném - jak omezit poškození zásilek - jak snížit počet nepřevzatých balíků - jak zvýšit spokojenost zákazníků - jak získat náskok před konkurencí - a další nezávislé konzultace...

Zasilatelství, spedice: -mezinárodní. -vnitrostátní.

Vnitrostátní, mezinárodní zasílatelství (zasilatelství).

Služby Osobní doprava po ČR i do zahraničí minibusem VW Transporter s klimatizací a GPS Expresní přeprava zásilek do 860 kg nebo 1500 kg - po celé EU Přeprava osob na dovolenou, služební cesty, mezinárodní výstavy, společenské akce Transfery osob na mezinárodní letiště – Praha, Brno, Bratislava, Wien, München, Nürnberg atd. Poznávací ...

Doprava, autodoprava, spedice: - nákladní vnitrostátní, zahraniční. - import zásilek nebo zboží ze zahraničí do ČR - transport přes republiku. Vozový autopark: - tahače, kamiony, vozy Avia, Iveco, malé dodávkové vozy.

Naše služby: - mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava celovozových a částečných zásilek - letecká, námořní doprava - logistika, distribuce.

Autodoprava a zasilatelství. Sídlo firmy. Mezinárodní autodoprava: Maďarsko, Srbsko, Bosna i Hercegovina, Rumunsko, Bulharsko a Řecko, západní státy Evropské unie. Vozový park: -20 - 25 tahačů DAF -20 plachtových návěsů Schwarzmüller o objemu 90 cbm -2 kontejnerové podvozky -1 plachtové vozidlo o celkové hmotnosti 12 000 kg -1 ...

Doprava, transport: -mezinárodní kamionová -nákladní mezinárodní do 3 tun vlastními vozidly -spedice, zasilatelství -chladírenská -námořní.

Od spedice přes logistiku až po výrobu a vývoj softwaru - odborné kapacity skupiny M. Ward Group převyšují nabídku běžných spedičních firem. Jednou z největších výhod skupiny je možnost poskytovat zákazníkům navazující služby takříkajíc pod jednou střechou. Naše silné finanční zázemí je zárukou rychlých plateb všem našim partnerům a ...

Vnitrostátní a mezinárodní doprava a spedice: - vlastní široká kolona vozidel v celém spektru objemů, tonáže a provedení - široká základna smluvních dopravců - rozsáhlá síť smluvních a spolupracujících dopravních a spedičních společností v Evropě - přehled o pohybu vozidla systémem GPS - schopnost realizace termínovaných dodávek ...

Spedice, zasilatelství, doprava: - vnitrostátní, mezinárodní - nákladní, silniční, letecká, námořní - zásilky - kusové, celovozové - expresní přeprava - pravidelné trasy. Služby: - pojištění-přepravované zboží - celní deklarace: - zboží-odbavení při dovozu, vývozu tranzitu - zastupování v celním řízení - zajištění - celní dluh - ...

Služby: -logistika -zasílatelství, spedice -celní. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Profisped CZ je tým odborníků v oblasti dopravy a spedice. Přepravíme váš náklad rychle a bezpečně kamkoliv po České republice i v zahraničí. Využijte profesionální mezinárodní přepravu Profisped CZ.

Přeprava zboží po celé Evropě, od expresních přeprav 1 palety, až po velkoobjemové přepravy. Sídlo firmy: - Nový Jičín, Palackého 25.