Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Dopravní a spediční společnost. Nákladní silniční doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Spedice. Přeprava zboží po celé Evropě: - dokládkové zásilky - sběrné zásilky - termínované zásilky - chladírenské zboží - nadrozměrné náklady - celovozové zásilky. Komplexní logistické služby. Skladování zboží.

Autodoprava, doprava, přeprava: -spedice -doprava nákladní: -mezinárodní, tuzemská -přeprava kusových zásilek -velkoobjemová doprava -zahraniční zasilatelství -skladování -logistika -celní odbavení.

Nabízí: - přepravu kusových zásilek sběrnou službou z domu do domu po celém území České republiky v dodácích lhůtách 24, 48 hodin a 6 dní, po celém území Slovenska 4 a 8 dní, - celovozové přepravy vozidla Avia, IFA, LIAZ - návěs, po celém území ČR, SR a PLR, - celovozové přepravy vozidlemm AVIA po celé Evropě, - ...

Autodoprava: -osobní, mikrobus -autobusová přeprava osob, -dodávkové autodopravy -taxislužba -transfery na letiště -zajištění vozů na svatbu -přepravy sportovců -výlety, školní výlety -přepravy na firemní akce -pravidelné přepravy pracovníků -přeprava osob na konferencích -přepravy pracovníků na školení -odvoz Vašeho automobilu ...

Komplexní spediční služby, spedice. Autodoprava, přeprava: - mezinárodní, zahraniční - vnitrostátní, tuzemská - zasílatelství.

Služby: - přeprava osob luxusními vozidly WV Passat CC a Škoda Superb na všechna letiště po celé Evropě - expresní přeprava zásilek - zapůjčení svatebního vozidla.

Mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství a obchod. Mezinárodní kamionová doprava: -vytěžování nákladní dopravy po Evropě -vlastní kamionová doprava -přeprava slévárenských surovin.

Autodoprava, zasilatelství, spedice: - vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství - tuzemská a zahraniční nákladní doprava, kamionová doprava - logistika.

Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava mezi státy Evropské unie (EU), i odvoz částečných nákladů - mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství.

Služby: -silniční nákladní doprava -spedice letecká, námořní, pozemní -logistika -zasilatelství -transporty.

Doprava: -expresní přeprava zásilek z domu do domu po ČR do 24 hod, SR+EU do 96 hod.

Kurýrní činnosti jiné než činnosti státní pošty. Silniční nákladní doprava. Vnitrostátní a mezinárodní doprava a spediční činnost. Sídlo firmy: - AB SPED s.r.o. Brožíkova 436 530 09 Pardubice.

Služby: -mezinárodní kamionová doprava MKD -přeprava plachtovými vozidly -přeprava chladírenskými vozidly -přeprava velkoobjemovými vozidly -přeprava nadrozměrných a nebezpečných nákladů -mezinárodní zasilatelství -vnitrostátní doprava -tuzemské zasilatelství -skladovací prostory -skladování, kompletace, přebalování ...

Nákladní doprava, autodoprava. Zasílatelství, spedice.

Doprava, logistika: - kusové zásilky - náklady nad 25 t.

Nákladní doprava: -přeprava kusových zásilek z domu do domu v systému SBS*-TEX* do 24-48 hod. -komplexní dopravní obsluha, t.j.svoz, skladování, balení, rozvoz -mezinárodní kamiónová doprava, specializace Balkán a Pobaltí . Činnost: -spediční. Reklama na vozidlech.

Autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní - zasílatelství.

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní - specializace na Balkán - zasílatelství - přeprava ADR zboží

Expresní přeprava kusových zásilek. Doprava, autodoprava: - po ČR** do 24 hodin - do SR** do 48 hodin

Mezinárodní zasilatelství. Mezinárodní nákladní doprava.

Firma GERY s.r.o je Vaším partnerem v oblasti přepravy kusových zásilek i palet po České republice a z České republiky do dalších zemí EU. V případě sběrné služby se specializujeme na přepravu zboží z ČR do Polska, na Slovensko a zpět.

Zasilatelství pro vnitrostátní a mezinárodní dopravu. Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní: -zásilky (zásilek). Služby: -zasilatelství -vytěžování vozidel -spedice, spediční.

Zahraniční a tuzemská: -spedice -autodoprava -zasilatelství.