Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Dopravní a kurýrní služba: - Praha, ČR a Evropa - distribuce a rozvoz zboží - expresní přeprava zásilek - zastupování v celním řízení. Zásilky přepravované naší firmou mimo Evropskou Unii Vám kompletně celně odbavíme, tzn. vystavíme vývozní JSD, transitní doklad z hranic do vnitrozemí a dovozní JSD.

Mezinárodní, zahraniční kamiónová doprava, přeprava. Doprava: - silniční - nákladní - celokamiónové zásilky - sběrná služba - kusové zásilky. Přeprava materiálu od 100 kg do 27 t.

Autodoprava, kurýrní služba, rozvoz zboží, stěhování.

Mezinárodní zasilatelství a přeprava těžkých a nadrozměrných nákladů.

Služby: -doprava -mezinárodní -tuzemská -spedice -zasilatelství.

Logistické služby formou outsourcingu a zasilatelských služeb. Poradenství v oblasti logistiky.

Služby: - export - import - přeprava v rámci ČR. Přeprava do celého světa: - dokumentových zásilek - balíkových zásilek - paletových zásilek. Druhy přepravy: - letecká expresní - cargo - pozemní balíková - pozemní a systémem sběrné služby - pozemní a systémem sběrné dokládky - přímý kurýr.

AUTODOPRAVA, DOPRAVA: -tuzemsko, zahraničí: -osobní -dodávková do 1, 5t -připojení vleku do 3t. Expresní přeprava malých zásilek.

Služby: -doprava -přeprava zásilek.

Doprava, autodoprava, přeprava, spedice: - vnitrostátní silniční nákladní - mezinárodní kamionová - přeprava vozidlem Mercedes 3 tun, ADR - nadrozměrná přeprava. Sběrná služba. Zasilatelství. Zprostředkovatelská činnost. Sídlo firmy: - Frenštát pod Radhoštěm, Střelniční 735.

Služby: -silniční automobilová nákladní doprava -zasilatelství.

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR a SR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou -balení a kompletace zboží dle požadavku zákazníka.

Spedice, zasilatelství, vytěžování: -mezinárodní -vnitrostátní -kusové zásilky. Dispečink mezinárodní dopravy. Doprava: -nákladní -osobní -autobusová. Služby: -pojištění nákladu -zpracování návrhů na celní řízení -celní deklarace, pasy, víza.

Mezinárodní doprava, zasilatelství, spedice: -silniční přeprava -námořní přeprava -kombinovaná přeprava -logistika -skladovací služby -silniční přeprava celovozových a kusových zásilek.

Služby: -zasilatelství -kaminonová doprava tuzemská, zahraniční

Komplexní zasílatelské, dopravní a logistické služby. Refundace DPH. Mezinárodní doprava, spedice a zasílatelství. Celní služby. Logistika - tuzemské a zahraniční kusové zásilky na území celé Evropy.

Vnitrostátní i mezinárodní nákladní kamionová doprava. -tuzemská přeprava celovozových zásilek -kurýrní služba -stěhování -vytěžování vozidel -logistické služby včetně celního skladu -celní služby -spedice

Autodoprava: - mezinárodní nákladní kamionová - zasilatelství.

Osobní autobusová doprava Zasilatelství Doprava - nákladní (mezinárodní)

Kurýrní služba Taxislužbadoprava na svatební obřady

Kurýrní služby Taxi Drink servis (rozvoz jídla a pití až do domu)

Přeprava - kusové zásilky Doprava - nákladní - regionální rozvoz zboží