Makrofakt, s.r.o.

Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Služby: -mezinárodní zasilatelství -vnitrostátní zasilatelství -zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb -provozování cestovní agentury -zemědělství, včetně prodeje nezpracovaných zemědělských výrobků. Doprava, letecká, lodní, silniční, železniční.

Spedice - spediční činnost v rámci celé Evropy i mimo ní. Doprava - zajišťujeme přepravy běžného paletového nebo volně loženého zboží v rámci celé EU i mimo ní. Stěhování - naše firma také nabízí služby v oblasti stěhování.

Expresní kurýrní služba Brno Pendler24 - specializujeme se na převoz urgentních zásilek v rámci celé EU. - time critical transport - OBC kurýr na palubu - přeprava zásilek přesně na čas - nabízíme možnost sledování Pendlera online, řidič Vám podá info o aktuální dopravní situaci a dojezdu na místo. - jezdíme nonstop, přepravu však ...

Doprava: -expresní zásilková služba (kusové zásilky do 500 kg) -přeprava zboží pro jednotlivce i firmy -vozy PICK UP WAN -ČR i SLOVENSKO.

Skladovací služby. Logistika. Mezinárodní silniční přeprava. Zajištění: - letecká přeprava z ČR a SR do většiny světových destinací - námořní přeprava kontejnerů a kusových zásilek do celého světa. Nákladní doprava. Mezinárodní a vnitrostátní železniční zasilatelství.

Autodoprava. Mezinárodní kamionová doprava MKD, nákladní (zajištění přepravy do všech států v Evropě). Tuzemská kamionová doprava-nákladní. Export-přeprava nábytku do západní Evropy (skříňové návěsy). Spedice (vlastní vozy+smluvní přepravci). Zasilatelství. Logistika. Transport-přeprava. Celní deklarace. Veřejný celní sklad: ...

Služby: - dodávková autodoprava - přeprava osob, mikrobusy 8+1 - stěhování - kurýrní služby

Služby: - taxislužba - kurýrní přeprava.

Služby: - kurýrní přeprava - převoz balíků do 50kg, cenin - převoz osob.

Autodoprava. Nákladní doprava po celé Evropě do hmotnosti 1 tuny. Expresní zásilková přeprava. Kurýrní služba. Osobní doprava je zajišťována pohodlnými automobily Peugeot Boxer s kapacitou 8 osob. Přepravíme menší skupiny, sportovní týmy, pracovní skupiny i rodiny na poznávací zájezdy, výlety i evropská letiště. Zajistíme přepravu na ...

Služby: - mezinárodní dodávková autodoprava - mezinárodní přeprava expresních zásilek.

Expresní přeprava zásilek - do 3, 5t Autodoprava - do 3, 5t Osobní přeprava - přeprava osob - letištní transport - svatební servis - VIP přeprava s bodyguardem.

Výdejna prostředků zdravotnické techniky. Prodej, maloobchod: - zdravotnické potřeby, zdravotnická technika. Služby: -kurýrní expresní motoslužba. Poskytování informací o glukometru FreeStyle. Tvorba, údržba: - webové stránky.

Autodoprava - přeprava vnitrostátní i mezinárodní - stěhování - logistika, spedice - přeprava kusových zásilek. Provozovna: Hybešova 545, 664 42 Modřice

Provozujeme mezinárodní a vnitrostátní nákladní silniční dopravu. Autodoprava. kurýrní a zasilatelská společnost Logistika skladovaní zboží Přeprava kusových zásilek.

Nejrychlejší kurýrní služba. Včasné a spolehlivé doručení Vašich zásilek. Zaručujeme kvalitu bez kompromisů. Potřebujete rychle a na čas doručit výběrové řízení? Máte e-shop a nevíte si rady s dopravou zboží? Zapomněli jste si klíče, chcete poslat květinu k narozeninám? Nebo jen co nejlevněji dostat balíček na druhý konec republiky? Objednejte ...

"VÍC NEŽ POŠTA" -přepravní a kurýrní služba -expresní přeprava kusových zásilek (obálky, dokumenty, balíčky...... atd.) -autodoprava (doručení po Brně do 120 min. od převzetí) -mezinárodní doprava po EU.

Dodávková autodoprava, kurýrní služby, VIP přeprava osob. Moderní vozový park dodávkových vozidel, který z velké části tvoří moderní a spolehlivá dodávková auta značky Mercedes Benz Sprinter.

Zasilatelství, autodoprava, spedice: -vysoká kvalita vozového parku smluvních dopravců -stálý kontakt s řidiči -přeprava způsobem "Just in time" -pojištění zboží až do hodnoty 10 mil. Kč -kompletní servis ve všech odvětvích dopravy-pozemní doprava, letecká, lodní železniční doprava -nákladní doprava -sběrná služba v relaci-CZ, D, ...

Autodoprava dodávkovými vozy, kurýrní a expresní služby.

Mezinárodní expresní zásilková služba, vytěžování. Mezinárodní expresní doprava dodávkovými automobily do 10palet / 20cbm / 2, 300kg Spedice a zasilatelství. Kapacita cca 25 vozidel.

Mezinárodní a vnitrostátní spedice (Evropa) pro nákladní a kamionovou dopravu. Zajištění: -expresní přeprava kusových zásilek včetně skladování -kurýrní služby -dodávková doprava -vytěžování nákladních vozidel -skladování a manipulace přepravovaného zboží -celní deklarace (JCD), vystavení, odbavení dokladu. Vybavenost: -vozy AVIA ...

Kamionová autodoprava, doprava, přeprava: - zahraniční, mezinárodní - Francie, Německo, Benelux, Rakousko, Slovensko - tuzemská, vnitrostátní.