Makrofakt, s.r.o.

Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Nákladní autodoprava: - kontejnerová přeprava. Služby: - zasilatelství - zastupování v celním řízení - skladování, balení zboží.

Mezinárodní kusová doprava - export Rusko.

Služby: - přeprava zboží - expresní přeprava a kurýrní služba - letecká doprava - námořní doprava - logistika - nákladní autodoprava - spedice.

Prodej - pneumatiky - ALU a plechové disky Autokarosářské práce Autolakýrnické práce Autoservis - opravy brzd, výfuků, ... - výměna tlumičů, olejů, ... - diagnostika motorů - příprava na STK a měření emisí Pneuservis -STK - měření emisí Zabezpečení automobilů Kurýrní služba.

Poskytujeme silniční vnitrostátní i mezinárodní motorové osobní dopravy. Přeprava zásilek do 750 Kg.

Mezinárodní spedice goodsped zabezpečuje kompletní silniční přepravu v rámci celé Evropy. Operátor k dispozici nonstop. Nabídka služeb: -mezinárodní kamionová doprava -tuzemská silniční doprava -kusové zásilky -dokládky -expresní silniční přeprava -nadměrná přeprava -kontejnery po silnici -ADR přeprava. Zasilatelství ...

Celní služby - celní odbavení - skladování Přeprava - kusové zásilky Logistika Mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava Spedice.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava Kurýrní služba Logistika Nadměrná doprava Mezinárodní a vnitrostátní spedice

Doprava, přeprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní přeprava - expresní zásilky - dokládkový systém - kompletní náklady - logistika, skladování - celá EU.

Doprava, zasilatelství: - mezinárodní a vnitrostátní. Skladování a logistika. Expresní doprava malých zásilek dodávkami po Evropě i ČR.

Realizace dopravy a logistické služby. Mezinárodní a vnitrostátní spedice: -spedice pro nákladní a kamionovou dopravu -expresní přeprava kusových zásilek včetně skladování -kurýrní služby -dodávková doprava -vytěžování nákladních vozidel -nadrozměrné náklady -skladování a manipulace přepravovaného zboží -celní deklarace (JCD), vystavení, ...

Mezinárodní zasilatelství a logistika. Přeprava, doprava: - kamionová - železniční - námořní - letecká - sběrná služba Skladování zboží a jeho distribuce. Veletržní logistika. Více než 58 000 zaměstnanců v 900 kancelářích ve 100 zemích světa nabízí kompletní logistické služby.

Mezinárodní spedice, přepravní služby: -přeprava: -letecká expresní -standardní cargo -námořní (kusová LCL, kontejnerová FCL) -celní služby a celková logistika v Asii, USA a Evropě. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava: - expresní a kurýrní přeprava - transport zakázek v ČR a EU - urgentní zásilky od 1 kg do 5, 2 t (od 1 kartonu do 18 palet, do 45 m3).

Autodoprava: -Česká republika, Evropa -skříňová dodávka IVECO DAILY 15 m3 -palety 6 ks -2, 2 t nosnost -stěhování -zásilková služba -přeprava kurýrních expresních zásilek.

Vnitrostátní a mezinárodní doprava: -spedice, logistika -kusové i expresní zásilky -distribuce zboží -kurýrní expresní služby -skladování zboží -přepravní služby -celní odbavení v rámci celé ČR -pojištění zásilek -poradenství v oblasti mezinárodního obchodu - přepravy zboží a problémy s tím související.

Profisped CZ je tým odborníků v oblasti dopravy a spedice. Přepravíme váš náklad rychle a bezpečně kamkoliv po České republice i v zahraničí. Využijte profesionální mezinárodní přepravu Profisped CZ.

Obchodně-zprostředkovatelská činnost. Mezinárodní zasilatelství.

Spedice, zasilatelství, vytěžování: -mezinárodní -vnitrostátní -kusové zásilky. Dispečink mezinárodní dopravy. Doprava: -nákladní -osobní -autobusová. Služby: -pojištění nákladu -zpracování návrhů na celní řízení -celní deklarace, pasy, víza.

Mezinárodní doprava, zasilatelství, spedice: -silniční přeprava -námořní přeprava -kombinovaná přeprava -logistika -skladovací služby -silniční přeprava celovozových a kusových zásilek.

Udělám nákup za Vás, dle Vašeho seznamu. GFOOD.CZ - rozvoz potravin, nápojů i alkoholických a dalšího zboží po Brně a okolí: -doručení do tří hodin od objednání nebo druhý den -rozvážka i v noci -doručení do tří 120 Kč -do druhého dne 80 Kč -v případě objednávky s cenou vyšší než 2000 Kč je doprava zdarma. Rozvážka v nočních ...

Doprava: -mezinárodní silniční nákladní doprava (TIR) -kusové zboží -spediční služby. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Výroba ...

-Zprostředkovatelská činnost -Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Mezinárodní zasilatelství Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo ...

-Poskytování technických služeb -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, ...