Rychlost, preciznost a maximální bezpečí. Tyto specifikace platí jak pro zasilatelství, tak obecně pro kurýrní přepravu. Přeprava se může postarat jak o klasické balíky, tak o nadrozměrné náklady anebo urgentní zásilky, jako cenná psaní a podobně.

Taxi 24 Uherský Brod Zajišťujeme nonstop odvoz v rámci Uherského Brodu ale i širokého okolí. Rozvoz firemních akcí. Mezinárodní přeprava. Zásilková přeprava Drink servis. Vše NONSTOP.

Hlavním předmětem činnosti společnosti hucikexpress je mezinárodní expresní přeprava a spedice zásilek, v této oblasti máme bohaté zkušenosti už od roku 1995. Poskytuje dopravní a spediční služby po celé Evropské unii. V rámci spedičních služeb zajistíme přepravu vašeho zboží po Evropě.

Dopravní společnost - mezinárodní nákladní přeprava - zasilatelství.

Služby: -zasílatelství Pobočka firmy ALLSPED s.r.o.

Půjčovna, pronájem: - užitkové vozy - dodávky - maxidodávky Služby: - stěhování - expresní doprava - kurýr

Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní - mezinárodní (zahraniční): - zasilatelství - spedice, spediční činnost - expresní přeprava.

Provozujeme:, - osobní a nákladní autodopravu do 24 tun - zajišťujeme expresní přepravy kusových zásilek.

Autodoprava: - vnitrostátní, mezinárodní. Expresní přeprava: - zásilek a nákladů 1-5kg Osobní doprava. Minibusová doprava: - 5+1, 8+1 přeprava osob. Půjčovna: - obytná auta - karavany. Pronájem vozidla.

Služby: - expresní přeprava - spedice - převoz nebezpečných látek - převoz látek a zboží pod řízenou teplotou. GM expres s.r.o. U Korečnice 1770 68801 Uherský Brod

Služby - mezinárodní a vnitrostátní autodoprava - mezinárodní a vnitrostátní spedice - expresní přeprava - kurýrní přeprava.

Doprava, autodoprava: -kamionová - mezinárodní i vnitrostátní -spedice, spediční činnost.

Autodoprava, doprava: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční) přeprava - JUST IN TIME -expresní doprava a zasilatelství po celé Evropě -kurýrní služby, přeprava kusových zásilek -spedice, spediční služby. -přepravy ADR Vozový park: -11 dodávek s tonáží do 3, 5t -3 vůzy pick up.

Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní nákladní nad 3, 5 tuny.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní mezinárodní -spedice, zasilatelství -kuryrní služba. Mikrobusová doprava.

Doprava: - mezinárodní a vnitrostátní - stěhování Přeprava nákladů dodávkami do 3, 5t Expresní zásilky. Nonstop !!

Naše služby: - vnitrostátní i mezinárodní osobní přeprava osobními vozy a mikrobusy - přeprava osob - doprava na letiště - expresní přeprava zásilek - autopůjčovna mikrobusů, dodávek, střešních nosičů, autoboxů a nosičů kol.

Služby: - autoservis - pneuservis - dodávková autodoprava - expresních přeprava kusových zásilek - osobní doprava minibusem. Prodej: - pneumatiky.

Autodoprava, doprava: -nákladní: -vnitrostatní (tuzemská) -mezinárodní (zahraniční) -zprostředkování dopravy, spedice -kusové zásilky. Autoservis: -kompletní příprava osobních i nákladních vozidle na STK* -lakýrnické práce, lakovna -karosářské práce, karosárna. Asistenční služby: -silniční asistenční služba ...

Firma Sunny Trans - Hana Straková Uherské Hradiště zajišťuje mezinárodní dopravu a zasílatelství v zemích EU - Evropa. Máme vlastní vozový park - spedice, spediční činnost je zajištěna společností Sunny Trans CZ s.r.o. Přepravujeme všechny druhy zboží včetně ADR. Mezinárodní autodoprava je směrována do zemí západní Evropy - ...

Expresní přeprava zásilek z domu do domu po celé ČR do 24 hodin a SR do 24 Bratislava, do 48 hodin ostaní destinace. Přeprava zásilek od 0, 1 kg - 5000 kg. Služby pro okresy Kolín, Kutná Hora, Benešov: -doprava, expresní, kurýrní, vytěžování -skladování a distribuce zboží -paletování, fóliování, páskování -celní odbavení zásilek do i ze ...

Autodoprava, doprava, přeprava, rozvoz: -nákladní - vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční) -expresní zásilky -přeprava nebezpečných nákladů ADR*.

- expresní přeprava osob po EU, na letiště, na dovolenou, ... - expresní přeprava zásilek do 1, 5 od obálky po 20 europalet - sběrná služba z celé EU, zejména FR, ES, PT

Taxislužba, přeprava na letiště, osobní přeprava, expresní doručení zásilky či balíčku.

Autodoprava,doprava,přeprava,rozvoz: -vnitrostátní tuzemská,mezinárodní zahraniční - nákladní silniční i osobní -vlastní dopravní prostředky -spedice -EU** státy -sběrná služba -nadrozměrná doprava -24 hodin servis dodání v České i Slovenské republice. SKLADOVÁNÍ: -temperované sklady přímo u sjezdu z dálnice. ...