Letecká doprava se stará o přepravu osob i nákladu. Pomocí letadel je možné přepravit takřka jakoukoliv zásilku, od malých poštovních balíčků, přes standardní zásilky až po nadrozměrné náklady. Letecký transport zboží i osob je rychlý a nadmíru bezpečný.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Brno.

Firma RPS logistic s.r.o. působí v oblasti mezinárodní kamionové dopravy již od roku 1993. Zasilatelství, autodoprava, spedice, logistika, skladování, rozvoz, transport, dopravní firma, firmy, společnosti: -vysoká kvalita vozového parku smluvních dopravců -stálý kontakt s řidiči -přeprava způsobem "Just in time"- dle jasně definovaných ...

Letecká vrtulníková záchranná služba. Obchodní doprava osob, hlídkovací a kontrolní lety, letecké snímkování, vyhlídkové lety.

Mezinárodní zasilatelství, spedice: - služby zejména v oblasti letecké a námořní přepravy.

Zasilatelství, autodoprava, spedice: -vysoká kvalita vozového parku smluvních dopravců -stálý kontakt s řidiči -přeprava způsobem "Just in time" -pojištění zboží až do hodnoty 10 mil. Kč -kompletní servis ve všech odvětvích dopravy-pozemní doprava, letecká, lodní železniční doprava -nákladní doprava -sběrná služba v relaci-CZ, D, ...

Mezinárodní spedice: -sběrná služba, částečné a celovozové zásilky do celého světa -distribuce zboží v rámci ČR do druhého dne -nákladní, kamionová doprava -letecká a námořní přeprava -celní zastupování a poradenství -intrastat -integrovaná logistika a skladování -služby přidané hodnoty (etiketování, komisionování, aj.) ...

Služby v oblasti letectví, telekomunikací a bezpečnosti Letectví: - zajištění zážitkových letů a leteckých prací - instalace a servis avioniky do SLZ (Sportovních Létajících Zařízení), LSA a letadel kategorie EXPERIMENTAL Telekomunikace: - návrh, výstavba a servis telekomunikačních systémů - commissioning a integrace technologií pro ...

Služby: - přeprava zboží - expresní přeprava a kurýrní služba - letecká doprava - námořní doprava - logistika - nákladní autodoprava - spedice.

Nabídka letecké nákladní i osobní dopravy. Charterové lety.

Služby: - základní letecký výcvik vč. vrtulníků - pronájem malých vrtulových letadel, cargo letů, reklamních letů apod. - zajištění exkluzivních business letů, které uspokojí tu nejnáročnější klientelu. Tyto činnosti provádíme jak na svých letadlech, tak ve spolupráci se svými partnery. Poskytování služeb v oblasti nákupu nebo prodeje ...

Silniční přeprava celovozová. Silniční přeprava nadměrná. Námořní a říční doprava. Letecká doprava. Multimodální přeprava. Železniční přeprava.

Mezinárodní zasilatelství a logistika. Přeprava, doprava: - kamionová - železniční - námořní - letecká - sběrná služba Skladování zboží a jeho distribuce. Veletržní logistika. Více než 58 000 zaměstnanců v 900 kancelářích ve 100 zemích světa nabízí kompletní logistické služby.

Mezinárodní spedice, přepravní služby: -přeprava: -letecká expresní -standardní cargo -námořní (kusová LCL, kontejnerová FCL) -celní služby a celková logistika v Asii, USA a Evropě. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Cestovní kancelář, na našem trhu vystupuje pod obchodními značkami Business Plus – Lufthansa City Center a Neckermann Cestovní kancelář, která se zaměřuje na prodej vlastních a zprostředkovaných zájezdů: -pobytové a poznávací zájezdy do celého světa -nabídka středomořských i zaoceánských plaveb -Eurovíkendy. Služby: -zajištění ...

Služby: - skladování - vnitrostátní a mezinárodní přeprava - distribuce.

Doprava: -námořní -letecká -silniční kamionová. Další služby: -celní formality -skladování -trajektové jízdenky pro nákladní vozy. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Obchodní letecká doprava: -oblast letecká záchranná služba -letecká doprava osob - aerotaxi -hlídání, pozorování, měření a kontrolní lety -vyhlídkové lety -letecká práce v lesním hospodářství a ochraně životního prostředí -hašení požárů.

Mezinárodní veletržní spedice a mezinárodní kamionová doprava. Přeprava zásilek na zahraniční a tuzemské veletrhy a výstavy, kongresy a sympozia. Služby: -vykládka a dodání zboží až na stánek -zpětná doprava zboží po skončení akce -skladování zboží a prázdných obalů během akce. Doprava: -letecká -námořní -železniční ...

Letecké spolky a sdružení -letiště -výcvik

Středisko pilotního výcviku, : -pilotní výcviky, zkoušky -vyhlídkové, reklamní, předváděcí lety -půjčovna letadel -letecké služby. Letadla, kluzáky, sportovní letouny.

Aeroklub: -letecká činnost -letecká škola -parašutistická škola -vyhlídkové lety.

Letiště: -letecká doprava, přeprava -handlingové služby -informace o letecké pravidelné, nepravidelné dopravě -kontakty s leteckými dopravci -letecká škola Brno-Tuřany (letecký výcvik) -aerotaxi charter -vyhlídkové lety -fotolety.