Letecká doprava se stará o přepravu osob i nákladu. Pomocí letadel je možné přepravit takřka jakoukoliv zásilku, od malých poštovních balíčků, přes standardní zásilky až po nadrozměrné náklady. Letecký transport zboží i osob je rychlý a nadmíru bezpečný.

Doprava: -námořní -letecká -silniční kamionová. Další služby: -celní formality -skladování -trajektové jízdenky pro nákladní vozy. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Obchodní letecká doprava: -oblast letecká záchranná služba -letecká doprava osob - aerotaxi -hlídání, pozorování, měření a kontrolní lety -vyhlídkové lety -letecká práce v lesním hospodářství a ochraně životního prostředí -hašení požárů.

Mezinárodní veletržní spedice a mezinárodní kamionová doprava. Přeprava zásilek na zahraniční a tuzemské veletrhy a výstavy, kongresy a sympozia. Služby: -vykládka a dodání zboží až na stánek -zpětná doprava zboží po skončení akce -skladování zboží a prázdných obalů během akce. Doprava: -letecká -námořní -železniční ...

Středisko pilotního výcviku, : -pilotní výcviky, zkoušky -vyhlídkové, reklamní, předváděcí lety -půjčovna letadel -letecké služby. Letadla, kluzáky, sportovní letouny.

Aeroklub: -letecká činnost -letecká škola -parašutistická škola -vyhlídkové lety.

Letiště: -letecká doprava, přeprava -handlingové služby -informace o letecké pravidelné, nepravidelné dopravě -kontakty s leteckými dopravci -letecká škola Brno-Tuřany (letecký výcvik) -aerotaxi charter -vyhlídkové lety -fotolety.

České aerolinie, ČSA*: -informace, rezervace, obchodní zastoupení, prodej letenek do celého světa -transport ČSA BUS.

Zprostředkování - aerotaxi Adrenalinové akce - tandemové seskoky Letecký výcvik PPL (A) - zdokonalovací a kondiční letyvýcvik - vrtulníky R-22, R-44, BEL-206, BO-105

Mezinárodní doprava: -celní služby -logistika -námořní a letecké cargo -kamionová přeprava -sběrná služba.