Lodní přeprava nabízí transport zásilek na kratší i delší vzdálenosti, nejčastěji však mezinárodně. Dokáže přepravit jakýkoliv typ standardní i nadrozměrné zásilky. Pevné, kapalné i plynné látky nejsou tedy pro dopravu říční i námořní žádnou překážkou.

DB Schenker je jedním z předních světových poskytovatelů integrované logistiky a globálních spedičních služeb po železnici. Pobočka Brno.

Firma RPS logistic s.r.o. působí v oblasti mezinárodní kamionové dopravy již od roku 1993. Zasilatelství, autodoprava, spedice, logistika, skladování, rozvoz, transport, dopravní firma, firmy, společnosti: -vysoká kvalita vozového parku smluvních dopravců -stálý kontakt s řidiči -přeprava způsobem "Just in time"- dle jasně definovaných ...

Hlavní náplní společnosti NOSRETI a.s., divize Specialtransport jsou komplexní služby při přepravě těžkých a nadrozměrných nákladů. Jsme specialisté na dopravu nákladů o hmotnosti až 800 tun. Máme 60 leté zkušenosti v těžké dopravě a disponujeme moderním a variabilním vozovým parkem, díky kterému přepravíme jakékoliv břemeno do kteréhokoliv ...

Mezinárodní zasilatelství, spedice: - služby zejména v oblasti letecké a námořní přepravy.

Zasilatelství, autodoprava, spedice: -vysoká kvalita vozového parku smluvních dopravců -stálý kontakt s řidiči -přeprava způsobem "Just in time" -pojištění zboží až do hodnoty 10 mil. Kč -kompletní servis ve všech odvětvích dopravy-pozemní doprava, letecká, lodní železniční doprava -nákladní doprava -sběrná služba v relaci-CZ, D, ...

Vyhlídkové plavby po Baťově kanále. Půjčovna, pronájem: -motorové čluny. -kánoe. -obytné motorové lodě.

Služby: - přeprava zboží - expresní přeprava a kurýrní služba - letecká doprava - námořní doprava - logistika - nákladní autodoprava - spedice.

Vyhlídkové plavby školní výlety, výukové a firemní akce, oslavy, pracovní porady Půjčovna - motorové čluny - kánoe.

Silniční přeprava celovozová. Silniční přeprava nadměrná. Námořní a říční doprava. Letecká doprava. Multimodální přeprava. Železniční přeprava.

Doprava: -lodní (parník). Služby: -rekreační vyjížďky ekologickou lodní dopravou -možnost rezervace lodí pro společenské akce.

Mezinárodní zasilatelství a logistika. Přeprava, doprava: - kamionová - železniční - námořní - letecká - sběrná služba Skladování zboží a jeho distribuce. Veletržní logistika. Více než 58 000 zaměstnanců v 900 kancelářích ve 100 zemích světa nabízí kompletní logistické služby.

Mezinárodní spedice, přepravní služby: -přeprava: -letecká expresní -standardní cargo -námořní (kusová LCL, kontejnerová FCL) -celní služby a celková logistika v Asii, USA a Evropě. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Služby: - skladování - vnitrostátní a mezinárodní přeprava - distribuce.

Doprava: -námořní -letecká -silniční kamionová. Další služby: -celní formality -skladování -trajektové jízdenky pro nákladní vozy. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Mezinárodní veletržní spedice a mezinárodní kamionová doprava. Přeprava zásilek na zahraniční a tuzemské veletrhy a výstavy, kongresy a sympozia. Služby: -vykládka a dodání zboží až na stánek -zpětná doprava zboží po skončení akce -skladování zboží a prázdných obalů během akce. Doprava: -letecká -námořní -železniční ...

Půjčovna lodí - vyhlídkové, pohádkové a pirátské plavby.

V letní sezonu březen - říjen (v četně): -plavby lodí, půjčovna plavidel -plavby lodí od 10:00hodin. Plavby: -naučné, vyhlídkové, pohádkové, pirátské atd. = široká nabídka. Loď Konstancie s kapacitou 60 osob vhodná i pro firemní akce pro skupiny osob i individuálně. Loď korálka kapacita cca 12 osob. Čluny.

Přístaviště u jezu na řece Moravě, Baťově kanálu. Plavba, plavby: -výletní lodí Konstancie, Korálka, člunem -naučná nebo vyhlídková plavba -pohádková plavba, nově i pirátská plavba vhodná pro děti -poznávací plavba k Výklopníku Sudoměřice -škola, školy v přírodě a vícedenní výlety s možností využití ubytování. Půjčovna, možnost ...

Mezinárodní doprava, zasilatelství, spedice: -silniční přeprava -námořní přeprava -kombinovaná přeprava -logistika -skladovací služby -silniční přeprava celovozových a kusových zásilek.

Služby: -dopravně mechanizační -práce autojeřábem. Doprava: -nákladní valníková -nákladní sklápěcí -nákladní kontejnerová -dovoz betonové směsi. Pobočka: Kunštát,Nová 462 tel.:516462006,516462007.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava Letecká přeprava Zajištění - námořní přeprava Logistická činnost Zajištění - železniční přeprava

Export,import,velkoobchod: -barvy-ekologické,disperzní -laky,ředidla,tmely -hutní materiály -brusné materiály -podlahoviny -koberce-dovoz USA*. Výroba,prodej: -kožená galanterie. Výroba z plastů: -veškerý sortiment -potravinářský atest. Výkup: -telecí,hovězí kůže -vepřové krupóny. Autodoprava,dopravní ...

Autodoprava, nákladní doprava: -Škoda 1203 1t -AVIA 20 2t -AVIA 30 3t -LIAZ 100 8t -ZETOR 7011, 12111, 8011 -fekální návěs. Práce: -traktorem ZETOR 7011,8011,121 11 -jeřábem.

Vnitrozemská vodní doprava Hostinská činnost -Stavba a výroba plavidel -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Ubytovací služby -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování technických ...