Skladování zásob a jejich expedice musí být vždy v rukou zkušených odborníků. Logistiku, expedici i příjem zboží mohou zrealizovat externí firmy, stejně jako přepravu standardních i nadměrných nákladů. Kamionová, železniční či jiná přeprava je tu pro vás.

METRANS, a.s.
METRANS, a.s. - přeprava zboží na druhou stranu světa! "Spojujeme hlavní námořní nákladní uzly, jako jsou přístavy v Severním moři a na Jadranu, nebo širokorozchodné železniční uzly s vnitrozemskou Evropou. Všech 17 intermodálních terminálů tvoří páteř našeho intermodálního systému METRANSU ve střední a východní Evropě, která uspokojuje ...
METRANS, a.s.
Služby: -mezinárodní a vnitrostátní doprava, spedice a logistika -sklad. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Letecká přeprava: - vyzvednutí zásilky přímo u odesílatele a její přepravu na letiště - celní odbavení a případně skladování v celním skladu - přeprava zásilky na letiště určení - veškeré manipulace a celní odbavení zásilky na letišti určení a doručení zásilky ke konečnému příjemci. Silniční přeprava: - kamionová přeprava - sběrná ...

Činnost: - námořní přepravy (kusové/celokontejnerové) - letecké přepravy - nadrozměrné a speciální přepravy - mezinárodní zasilatelství - provoz skladu.

Služby: -silniční nákladní doprava -spedice letecká, námořní, pozemní -logistika -sklady a poradenství -zasilatelství -transporty -outsourcing -intrastat -proclívání zboží -SUPPLY CHAIN MANAGEMENT.

Služby: -nákladní doprava -spedice

Naše služby Každá nabídka je pochopitelně individuální, přesně dle potřeb a požadavků klienta. Rádi se Vám přizpůsobíme. Podívejte se tedy, alespoň na základní pilíře našeho rozsáhlého portfolia služeb.

Služby: -logistika, skladování -vnitrostátní, zahraniční doprava -nadrozměrné přepravy -ISO 9001, 14000

Služby: -spedice -logistika -autodoprava -vnitrostátní autodoprava -expresní přeprava do 24 hodin -speciální přeprava -nadrozměrorné náklady.

Spedice. Logistika. Zajištění nadrozměrné přepravy.

Nabízíme: - logistické služby - skladování - pronájem skladových prostor.

Mezinárodní zasilatelství. Spedice, přeprava, doprava: - silniční - kamionová - kontejnerová námořní - letecká.

Přepravy celovozových zásilek. Přepravy kusových zásilek. Doprava mezinárodní. Přepravy ADR zboží. Nadrozměrné přepravy. Skladování.

Nabízíme: - služby v oblasti přepravy zboží exportu a importu do evropských států..

Služby: - nákladní autodoprava - doprava železniční, kontejnerová, letecká - speciální přeprava - skladování - logistika.

Dopravní služby: -mezinárodní a vnitrostátní přeprava a logistické služby.

Nabízíme nákladní autodopravu 1kg až 6, 5tuny užitečné nostnosti po celé evropě.

Mezinárodní, zahraniční kamiónová doprava a spedice do zemí: - Turecko - balkánské státy - Bulharsko - celovozové i kusové zásilky - ADR.

Mezinárodní a tuzemská doprava a spedice: - silniční - celovozové náklady - přikládky - námořní doprava - letecká doprava - kombinovaná doprava. Kompletní logistika, skladování, poradenství. Provozovna Čelakovského 1457, 508 01, Hořice

Služby: - skladování - vnitrostátní a mezinárodní přeprava - distribuce.

Doprava: - silniční kamionová doprava - železniční - přeprava zboží v plachtových návěsech. Servis osobní, nákladní vozidla. Čerpací stanice.

Poskytujeme služby v oblasti mezinárodní dopravy a spedice. Nabízíme silniční přepravu sběrných, dílčích i celovozových zásilek. Zajišťujeme leteckou a námořní přepravu. Další logistické služby - zastupování při celním řízení, Intrastat, skladování.

Silniční doprava: - mezinárodní a vnitrostátní silniční přepravy kusových zásilek - mezinárodní a vnitrostátní silniční přepravy malovozových zásilek - mezinárodní a vnitrostátní silniční přepravy celovozových zásilek.

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová autodoprava. Spedice.