Skladování zásob a jejich expedice musí být vždy v rukou zkušených odborníků. Logistiku, expedici i příjem zboží mohou zrealizovat externí firmy, stejně jako přepravu standardních i nadměrných nákladů. Kamionová, železniční či jiná přeprava je tu pro vás.

METRANS, a.s.
METRANS, a.s. - přeprava zboží na druhou stranu světa! "Spojujeme hlavní námořní nákladní uzly, jako jsou přístavy v Severním moři a na Jadranu, nebo širokorozchodné železniční uzly s vnitrozemskou Evropou. Všech 17 intermodálních terminálů tvoří páteř našeho intermodálního systému METRANSU ve střední a východní Evropě, která uspokojuje ...
METRANS, a.s.
Pobočka. Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava - skladování, logistika - celní služby.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava: -námořní kontejnerová -kusová a letecká přeprava -door to door servis z/do všech světových destinací -mezinárodní a vnitrostátní sběrná služba -skladování -služby Veřejného celního skladu -zastupování v celním řízení -poradenská činnost v oblasti spedice.

Přepravní a spediční společnost: -mezinárodní a vnitrostátní doprava celovozových zásilek -malé vozové zásilky -vnitrostátní doprava kusových zásilek -mezinárodní doprava kusových zásilek -skladování a logistické služby -skladování v celních skladech -skladování v daňových skladech -celní služby.

Nákladní doprava: -tuzemská -mezinárodní. Služby: -spediční činnost -vytěžování -práce jeřábem -zemní práce UDS a DH 112 -práce fekálem -převoz dobytka.

Služby: -zasilatelství -vytěžování.

Námořní, letecká, pozemní přeprava zboží - kontejnery FCL - pojištění přepravy - investiční celky - konzultace dopravní problematiky.

Velkoobchod, prodej, přeprava: -pohonné hmoty -topné oleje

Spediční činnost. Mezinárodní doprava. Mezinárodní zasílatelství. Přeprava ADR. Ostatní služby: - skladování, celní řízení, zpracování Intrastat, služby s přidanou hodnotou .

Nákup, prodej, skladování: -paliva, maziva. Autodoprava: -silniční motorová nákladní, osobní. Autoservis. Pořádání soutěží a závodů motocyklového sportu všech výkonostních tříd. Obchodní činnost.

Skladování: - 12000 m2 temperované plochy - režim celního a provozního skladu - skladování v regálech, na volné ploše - manipulační technika VZV do 12, 5 t, po dohodě i těžší kusů - řízení skladu v systému TRIS - ON LINE propojení s klientem - přenos dat - balení zboží - konfektionování zboží - kompletace ...

Vnitrostátní a mezinárodní doprava: -spedice, logistika -kusové i expresní zásilky -distribuce zboží -kurýrní expresní služby -skladování zboží -přepravní služby -celní odbavení v rámci celé ČR -pojištění zásilek -poradenství v oblasti mezinárodního obchodu - přepravy zboží a problémy s tím související.

Zajišťování skladování zboží a správa spojená se skladováním zboží, zasilatelství, činnost celního deklaranta.

Mezinárodní a vnitrostátní autodoprava: -kamionová, nákladní -chladírenská -logistika.

Naše firma poskytuje mezinárodní i vnitrostátní přepravu všemi typy vozidel. Dále se zabýváme vnitrostátní sběrnou a kurýrní službou s překladišti na 5 místech v ČR a 5 místech na Slovensku. Dodání zboží do 24 hod v ČR i SK. Logistické poradenství.

Silniční, letecká, námořní a sběrná doprava ze zahraničí do České republiky.

Doprava: - silniční - letecká - lodní - železniční. Přepravní služby.

Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava.

Mezinárodní kamiónová doprava. Vnitrostátní silniční nákladní doprava. Přeprava: - celovozové náklady, kusové zásilky - sběrná služba. Spedice, spediční služby. Celní služby. Skladování, distribuce, logistika.

Autotransport Wójcik. Doprava, spedice: - mezinárodní - vnitrostátní. Trezory.Výroba, prodej a servis trezorů

AUTODOPRAVA: - vlastní vozidla - spedice - export - import Technická základna a sklady: IMADO v.o.s. Fibichova 77, Stráž pod Ralskem, 471 27

Zasilatelství, spedice: -mezinárodní. -vnitrostátní.

Skladování. Logistika. Outsourcing obalů. Mezinárodní a vnitrostátní doprava a zasilatelství.