Skladování zásob a jejich expedice musí být vždy v rukou zkušených odborníků. Logistiku, expedici i příjem zboží mohou zrealizovat externí firmy, stejně jako přepravu standardních i nadměrných nákladů. Kamionová, železniční či jiná přeprava je tu pro vás.

METRANS, a.s.
METRANS, a.s. - přeprava zboží na druhou stranu světa! "Spojujeme hlavní námořní nákladní uzly, jako jsou přístavy v Severním moři a na Jadranu, nebo širokorozchodné železniční uzly s vnitrozemskou Evropou. Všech 17 intermodálních terminálů tvoří páteř našeho intermodálního systému METRANSU ve střední a východní Evropě, která uspokojuje ...
METRANS, a.s.
Autodoprava, zasilatelství, spedice: - vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství - tuzemská a zahraniční nákladní doprava, kamionová doprava - logistika.

Služby: - skladové, veřejný celní sklad - spedičně logistické, logistika - mezinárodní zasilatelství. Autodoprava: - nákladní doprava vnitrostátní i mezinárodní - kamionová doprava, TIR.

Autodoprava: -spedice -logistika -celní služby.

Služby: -silniční nákladní doprava -spedice letecká, námořní, pozemní -logistika -zasilatelství -transporty.

ČSAD - vnitrostátní doprava-Solnice - mezinárodní kamionová doprava Společnost je zaměřena především na provozování silniční nákladní dopravy se specializací na velkoobjemové přepravy a na spedici. Firma má vlastní technické zázemí. ČSAD, s.r.o. Rychnov nad Kněžnou je zkušený a spolehlivý partner v oboru logistiky automobilového ...

Skladovací areál, sklady. Služby: -logistika -spedice -celní.

Komplexní spedičně - logistické služby. Silniční, železniční, námořní, letecké a kombinované přepravy, vnitrostátní distribuční systém, skladování a logistické projekty, přepravy veletržních a výstavních exponátů. Obslužnost v celé ČR.

Nákladní doprava, autodoprava. Zasílatelství, spedice.

Zprostředkování zahraničního obchodu.

Doprava a logistika: - silniční nákladní doprava - tuzemská a mezinárodní - spedice - tuzemská a mezinárodní - autobusová - pravidelná a zájezdová, doprava cyklistů včetně kol, doprava lyžařů. - logistika, skladování - sběrná služba, Transportexpres - autotransportéry - přeprava osobních a užitkových vozidel - přeprava ...

Spediční firma. Kompletni přepravní servis. Individualni přístup ke každé zakázce pracovní doba - dle potřeby zákazníků spolupráce se zahraničními spedičními partnery

Zasilatelství pro vnitrostátní a mezinárodní dopravu. Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní: -zásilky (zásilek). Služby: -zasilatelství -vytěžování vozidel -spedice, spediční.

Autodoprava: -mezinárodní a vnitrostátní kamionová přeprava sypkých hmot -logistika -spediční služba.

Nabídka skladovacích a logistických služeb.

Autodoprava: -vnitrostátní a mezinárodní silniční doprava.

Autodoprava, autotransport. Silniční doprava nákladní (kamionová): - vnitrostátní - mezinárodní. Zasilatelství. Přeprava: - zásilky - nadrozměrné náklady - kontejnery - obytné buňky - textil na štendrech.

Logistické služby, logistika. Skladování zboží.

Služby: -celní -logistické a distribuční -spediční. Veřejný celní sklad: -dodávky pro automobilový průmysl JIT*, KANBAN, SEKVENCE.

Autodoprava: -mezinárodní kamiónová doprava. Služby: -zasilatelství. -logistika. Opravy: -nákladní automobily. -návěsy a přívěsy.

Autodoprava: - tuzemská - zahraniční - spedice.

Logistika. Služby: -vystavování celních dokumentů -skladování -kurýrní služby -paletizování -speciální balení.

Beck & Pollitzer Engineering Ltd. je jedna z předních evropských firem v oblasti inženýrských služeb, která se specializuje na přesuny a instalaci výrobního zařízení i celých závodů, údržbu a kontrolní systémy. Beck & Pollitzer působí v mnoha oblastech průmyslu po celém světě zejména však: - letecký průmysl - automobilový průmysl - ...

Zasílatelství, logistika: - nápoje, potraviny - přeprava tuzemská i zaharaniční - logistika související s nákupem - doprava celovozových zásilek od dodavatele na centrální sklad a zpět - skladování a přidružené činnosti - dopravu celovozových zásilek z centrálního skladu na jednotlivé distribuční sklady a zpět.