Skladování zásob a jejich expedice musí být vždy v rukou zkušených odborníků. Logistiku, expedici i příjem zboží mohou zrealizovat externí firmy, stejně jako přepravu standardních i nadměrných nákladů. Kamionová, železniční či jiná přeprava je tu pro vás.

METRANS, a.s.
METRANS, a.s. - přeprava zboží na druhou stranu světa! "Spojujeme hlavní námořní nákladní uzly, jako jsou přístavy v Severním moři a na Jadranu, nebo širokorozchodné železniční uzly s vnitrozemskou Evropou. Všech 17 intermodálních terminálů tvoří páteř našeho intermodálního systému METRANSU ve střední a východní Evropě, která uspokojuje ...
METRANS, a.s.
Zajišťuje dopravu a logistiku v mezinárodní mrazírenské a chladírenské kamionové dopravě, kontejnerové dopravě i plachtovými návěsy.

Spediční firma/mezinárodní zasilatelství s působností po celé ČR se zaměřením na leteckou, námořní a silniční přepravu zásilek a doprovodné služby. Důraz kladen hlavně na individuální přístup k potřebám každého zákazníka, jeho maximální spokojenost, vysokou profesionalitu a kvalitu nabízených produktů a služeb s přívětivou cenovou politikou. ...

Autodoprava: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní (vozy Mercedes Vito a Sprinter) -přeprava osob.

Autodoprava - mezinárodní, vnitrostátní. Skladování, logistika.

Logistické služby formou outsourcingu a zasilatelských služeb. Poradenství v oblasti logistiky.

Autodoprava: - silniční nákladní doprava - mezinárodní a vnitrostátní přeprava vozidly DAF v rámci Evropské Unie - přeprava celovozových i kusových zásilek - expresní přeprava - kamiónova doprava (kamion) - přeprava (tahač s návěsem, dodávky, užitkové automobily) - přeprava nebezpečných látek (ADR) - spediční činnost, spedice, ...

Dobravní společnost: -služby v oblasti logistiky po celé Evropě -celonákladové (naplněný celý kamion), tak i kusové (sběrná služba, dodávka).

Zasilatelství: - mezinárodní - vnitrostátní. Doprava: - železniční - silniční - námořní - letecká - kombinovaná. Spedice. Kontejnery. Specializace: - západní Evropa - Amerika - Afrika - Rusko - Asie - Maďarsko.

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR a SR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou -balení a kompletace zboží dle požadavku zákazníka.

Doprava: -tuzemsko -mezinárodní -logistika. Služby: -skladování (etiketace, přebalování, manipulace, celní odbavení, celní jistina, atd..).

Export, import, vývoz, dovoz. Transport, logistika: -zasilatelství -spedice -outsourcing -autodoprava nákladní ČR a EU.

Pobočka. Zasílatelství: - mezinárodní (zahraniční) - tuzemské (vnitrostátní) - přeprava celovozových i kusových zásilek - silniční nákladní doprava, autodoprava - celní sklad, celní služby.

Zasílatelství: - mezinárodní (zahraniční) - tuzemské (vnitrostátní) - přeprava celovozových i kusových zásilek - silniční nákladní doprava, autodoprava - celní sklad, celní služby.

Doprava: -tuzemská autodoprava do 8 tun* -ramínková přeprava-logistika -vozy se zdviženými čely -logistika -zahraniční přeprava-celní služby -vlastní skladové prostory, sklady.

Mezinárodní doprava, zasilatelství, spedice: -silniční přeprava -námořní přeprava -kombinovaná přeprava -logistika -skladovací služby -silniční přeprava celovozových a kusových zásilek.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava. Sběrná služba. Logistické služby. Skladování, spedice. Přeprava nadměrných nákladů.

Firma HYPERA MANAGEMENT s.r.o. se zaměřuje na provádění činností související s dopravou, logistická řešení.

Komplexní zasílatelské, dopravní a logistické služby. Refundace DPH. Mezinárodní doprava, spedice a zasílatelství. Celní služby. Logistika - tuzemské a zahraniční kusové zásilky na území celé Evropy.

Vnitrostátní i mezinárodní nákladní kamionová doprava. -tuzemská přeprava celovozových zásilek -kurýrní služba -stěhování -vytěžování vozidel -logistické služby včetně celního skladu -celní služby -spedice

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou. Čerpací stanice: - pohonné hmoty PHM - nafta, oleje tel.: 476 100 688 Provozní doba: po-pá 7:00 -19:00, so,ne 7:00 -18:00.

Čerpací stanice: - pohonné hmoty PHM - nafta, oleje - myčka osobních vozidel - SHOP