Skladování zásob a jejich expedice musí být vždy v rukou zkušených odborníků. Logistiku, expedici i příjem zboží mohou zrealizovat externí firmy, stejně jako přepravu standardních i nadměrných nákladů. Kamionová, železniční či jiná přeprava je tu pro vás.

Autodoprava: -mezinárodní -tuzemská -kontejnerová přeprava včetně nebezpečných odpadů ADR tř.2-9 -přeprava sypkých hmot.

Zasilatelství, autodoprava, spedice: -vysoká kvalita vozového parku smluvních dopravců -stálý kontakt s řidiči -přeprava způsobem "Just in time" -pojištění zboží až do hodnoty 10 mil. Kč -kompletní servis ve všech odvětvích dopravy-pozemní doprava, letecká, lodní železniční doprava -nákladní doprava -sběrná služba v relaci-CZ, D, ...

Transport, spedice, logistika, skladování, poradenství.

Mezinárodní spedice: -sběrná služba, částečné a celovozové zásilky do celého světa -distribuce zboží v rámci ČR do druhého dne -nákladní, kamionová doprava -letecká a námořní přeprava -celní zastupování a poradenství -intrastat -integrovaná logistika a skladování -služby přidané hodnoty (etiketování, komisionování, aj.) ...

CZECH INTERNATIONAL, a.s. - nejvýznamnější agentura celních služeb v ČR. Společnost poskytuje plnou podporu ve všech aspektech celního a daňového řízení, vč. přípravy žádostí a poradenství. Mimo přepravu a celní služby, poskytuje dále optimální řešení v oblasti skladové a distribuční logistiky. Disponujeme vysokým kapitálem ve výši 250 mil. Kč ...

Naši provozovnu Břeclav naleznete na hraničním přechodu se Slovenskou republikou, na hlavním tahu dálnice D2. Kromě celních služeb zde poskytujeme výměnu peněz a prodej dálničních známek. CZECH INTERNATIONAL, a.s. - nejvýznamnější agentura celních služeb v ČR. Společnost poskytuje plnou podporu ve všech aspektech celního a daňového řízení, vč. ...

Služby: -vnitrostátní -mezinárodní -dopravní -spediční. Nákladní vozidla - sólo a soupravy pro přepravu sypkých materiálů. Prodej: -dřevěné brikety -dřevěné pelety -grilovací sortiment -štípané dříví.

Skladování, Logistika, Vývoj - elektronická zařízení.

Kamionová autodoprava, doprava, přeprava: - zahraniční, mezinárodní - Francie, Německo, Benelux, Rakousko, Slovensko - tuzemská, vnitrostátní.

Mezinárodní, zahraniční autodoprava, přeprava. Služby: - logistika - spediční služby, spedice - transporty, převozy - vytěžování.

Zasílatelství a zastupování v celním řízení - skladování a manipulace se zbožím Doprava - silniční nákladní Spedice.

Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

Služby: - přeprava zboží - expresní přeprava a kurýrní služba - letecká doprava - námořní doprava - logistika - nákladní autodoprava - spedice.

Služby: - mezinárodní kamionová přeprava všemi druhy vozidel - vnitrostátní kamionová doprava - přepravy ADR ( nebezpečné zboží ) - speciální přepravy vozidly thermo, mega a nadrozměrné přepravy - zprostředkování letecké a námořní přepravy - zprostředkování celních služeb na CÚ Brno a Blansko.

Nákladní doprava: -tuzemská, vnitrostátní, mezinárodní. Logistika pozemní dopravy a silniční motorová dopravou nákladní především do zemí EU se specializací na SRN, BENELUX. Vozidla značky MAN, Mercedes Vnitrostátní přeprava zboží je zajištěna vozidly VOLVO, MAN. Služby: -přeprava zboží -zasilatelství -spedice -vlastní vozový park: ...

Mezinárodní spedice goodsped zabezpečuje kompletní silniční přepravu v rámci celé Evropy. Operátor k dispozici nonstop. Nabídka služeb: -mezinárodní kamionová doprava -tuzemská silniční doprava -kusové zásilky -dokládky -expresní silniční přeprava -nadměrná přeprava -kontejnery po silnici -ADR přeprava. Zasilatelství ...

Celní služby - celní odbavení - skladování Přeprava - kusové zásilky Logistika Mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava Spedice.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava Kurýrní služba Logistika Nadměrná doprava Mezinárodní a vnitrostátní spedice

Doprava, přeprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní přeprava - expresní zásilky - dokládkový systém - kompletní náklady - logistika, skladování - celá EU.

Doprava, zasilatelství: - mezinárodní a vnitrostátní. Skladování a logistika. Expresní doprava malých zásilek dodávkami po Evropě i ČR.

Realizace dopravy a logistické služby. Mezinárodní a vnitrostátní spedice: -spedice pro nákladní a kamionovou dopravu -expresní přeprava kusových zásilek včetně skladování -kurýrní služby -dodávková doprava -vytěžování nákladních vozidel -nadrozměrné náklady -skladování a manipulace přepravovaného zboží -celní deklarace (JCD), vystavení, ...

Služby v oblasti spedice, mezinárodní kamionové dopravy a logistiky.

Mezinárodní zasilatelství a logistika. Přeprava, doprava: - kamionová - železniční - námořní - letecká - sběrná služba Skladování zboží a jeho distribuce. Veletržní logistika. Více než 58 000 zaměstnanců v 900 kancelářích ve 100 zemích světa nabízí kompletní logistické služby.

Mezinárodní spedice, přepravní služby: -přeprava: -letecká expresní -standardní cargo -námořní (kusová LCL, kontejnerová FCL) -celní služby a celková logistika v Asii, USA a Evropě. Průmyslová zóna - Černovická terasa.