Skladování zásob a jejich expedice musí být vždy v rukou zkušených odborníků. Logistiku, expedici i příjem zboží mohou zrealizovat externí firmy, stejně jako přepravu standardních i nadměrných nákladů. Kamionová, železniční či jiná přeprava je tu pro vás.

Celní služby - celní odbavení - skladování Přeprava - kusové zásilky Logistika Mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava Spedice.

Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava Kurýrní služba Logistika Nadměrná doprava Mezinárodní a vnitrostátní spedice

Doprava, přeprava: - nákladní vnitrostátní a mezinárodní přeprava - expresní zásilky - dokládkový systém - kompletní náklady - logistika, skladování - celá EU.

Doprava, zasilatelství: - mezinárodní a vnitrostátní. Skladování a logistika. Expresní doprava malých zásilek dodávkami po Evropě i ČR.

Realizace dopravy a logistické služby. Mezinárodní a vnitrostátní spedice: -spedice pro nákladní a kamionovou dopravu -expresní přeprava kusových zásilek včetně skladování -kurýrní služby -dodávková doprava -vytěžování nákladních vozidel -nadrozměrné náklady -skladování a manipulace přepravovaného zboží -celní deklarace (JCD), vystavení, ...

Služby v oblasti spedice, mezinárodní kamionové dopravy a logistiky.

Mezinárodní zasilatelství a logistika. Přeprava, doprava: - kamionová - železniční - námořní - letecká - sběrná služba Skladování zboží a jeho distribuce. Veletržní logistika. Více než 58 000 zaměstnanců v 900 kancelářích ve 100 zemích světa nabízí kompletní logistické služby.

Mezinárodní spedice, přepravní služby: -přeprava: -letecká expresní -standardní cargo -námořní (kusová LCL, kontejnerová FCL) -celní služby a celková logistika v Asii, USA a Evropě. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Dopravní a spediční firma. Doprava: -nákladní -kamionová -tahače VOLVO, DAF s návěsy KRONE, SCHWARZ-MÜLLER -přepravy nebezpečného zboží volných tříd dle úmluvy ADR. Celní služby: -celní deklarace -celní poradenské služby -celní předpisy.

Naší hlavní činností je autodoprava a logistika. V každém okamžiku jsou zásilky plně pojištěny u společnosti Kooperativa - při převozu, uskladnění, manipulaci. Speciální nabídka pro provozovatele internetových obchodů: -osobní odběry zajišťujeme již pro 1900 internetových obchodů. Další pobočka: Černopolní 54/245, Brno - Černá Pole, ...

Mezinárodní veletržní spedice a mezinárodní kamionová doprava. Přeprava zásilek na zahraniční a tuzemské veletrhy a výstavy, kongresy a sympozia. Služby: -vykládka a dodání zboží až na stánek -zpětná doprava zboží po skončení akce -skladování zboží a prázdných obalů během akce. Doprava: -letecká -námořní -železniční ...

Autodoprava: -mezinárodní, vnitrostátní, kamionová, nákladní. Spedice, zasílatelství. Celní deklarace. Veřejný celní sklad. Skladování-pronájem skladovacích ploch. STK. Mycí linka: -nákladní automobily, autobusy. Logistika.

Vnitrostátní a mezinárodní doprava: -spedice, logistika -kusové i expresní zásilky -distribuce zboží -kurýrní expresní služby -skladování zboží -přepravní služby -celní odbavení v rámci celé ČR -pojištění zásilek -poradenství v oblasti mezinárodního obchodu - přepravy zboží a problémy s tím související.

Mezinárodní a vnitrostátní autodoprava: -kamionová, nákladní -chladírenská -logistika.

Profisped CZ je tým odborníků v oblasti dopravy a spedice. Přepravíme váš náklad rychle a bezpečně kamkoliv po České republice i v zahraničí. Využijte profesionální mezinárodní přepravu Profisped CZ.

Dobravní společnost: -služby v oblasti logistiky po celé Evropě -celonákladové (naplněný celý kamion), tak i kusové (sběrná služba, dodávka).

Doprava: -tuzemsko -mezinárodní -logistika. Služby: -skladování (etiketace, přebalování, manipulace, celní odbavení, celní jistina, atd..).

Export, import, vývoz, dovoz. Transport, logistika: -zasilatelství -spedice -outsourcing -autodoprava nákladní ČR a EU.

Doprava: -tuzemská autodoprava do 8 tun* -ramínková přeprava-logistika -vozy se zdviženými čely -logistika -zahraniční přeprava-celní služby -vlastní skladové prostory, sklady.

Mezinárodní doprava, zasilatelství, spedice: -silniční přeprava -námořní přeprava -kombinovaná přeprava -logistika -skladovací služby -silniční přeprava celovozových a kusových zásilek.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava. Sběrná služba. Logistické služby. Skladování, spedice. Přeprava nadměrných nákladů.

Doprava: -mezinárodní silniční nákladní doprava (TIR) -kusové zboží -spediční služby. Průmyslová zóna - Černovická terasa.

Činnosti související s pozemní dopravou Pozemní a potrubní doprava

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb

-Zastavárenská činnost -Činnost ekonomických a organizačních poradců -Realitní činnost -Pronájem bytových a nebytových prostor s poskytováním jiných než základních služeb -Provozování garáží a odstavných ploch -Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zprostředkovatelská činnost