Skladování zásob a jejich expedice musí být vždy v rukou zkušených odborníků. Logistiku, expedici i příjem zboží mohou zrealizovat externí firmy, stejně jako přepravu standardních i nadměrných nákladů. Kamionová, železniční či jiná přeprava je tu pro vás.

METRANS, a.s.
METRANS, a.s. - přeprava zboží na druhou stranu světa! "Spojujeme hlavní námořní nákladní uzly, jako jsou přístavy v Severním moři a na Jadranu, nebo širokorozchodné železniční uzly s vnitrozemskou Evropou. Všech 17 intermodálních terminálů tvoří páteř našeho intermodálního systému METRANSU ve střední a východní Evropě, která uspokojuje ...
METRANS, a.s.
Služby v oblasti logistiky. Recyklace: - obalové materiály. Obálkování: - kompletace.

FREE ZONE OSTRAVA a.s. - svobodné celní pásmo. Služby: -svobodné celní pásmo -komplexní celní služby -skladování ve svobodném celním pásmu -možnost výrobní činnosti ve svobodném celním pásmu -poradenská činnost

Provozování spedice ve vnitrostátní a mezinárodní dopravě.

Pronájem skladových prostorů a komplexní logistické služby. Skladování, logistika, doprava: - dopravní služby - rozvoz zboží v tuzemsku i do zahraničí - vykládka, příjem, vyskladnění, nakládka - skladování - označování výrobků - třídění, balení, etiketování zboží - elektronická skladová evidence - inventurní přehledy, čárové ...

Mezinárodní kamionová přeprava. Zasilatelství. Logistika. Spedice.

Vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství. Expresní přeprava zásilek. Expresní balíková služba. Přeprava: - paletová - balíková - celovozová - letecká a námořní. Logistika.

Autodoprava, doprava: - silniční nákladní (kamionová) - mezinárodní (po celé Evropě) - vnitrostátní (tuzemská) v rámci České republiky - přeprava zásilek (kusové, celovozové) včetně překládky a uskladnění zboží - zasilatelství - mezinárodní a vnitrostátní spedice, vytěžování - transport, logistika. Používaná vozidla jsou pojištěna v ...

Spedice. Logistika. Zajištění nadrozměrné přepravy.

Mezinárodní zasilatelství. Spedice, přeprava, doprava: - silniční - kamionová - kontejnerová námořní - letecká.

Mezinárodní, zahraniční kamiónová doprava a spedice do zemí: - Turecko - balkánské státy - Bulharsko - celovozové i kusové zásilky - ADR.

Mezinárodní, vnitrostátní autodoprava. Komplexní logistické služby.

Pobočka. Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava - skladování, logistika - celní služby.

Doprava: - silniční - letecká - lodní - železniční. Přepravní služby.

Mezinárodní kamiónová doprava. Vnitrostátní silniční nákladní doprava. Přeprava: - celovozové náklady, kusové zásilky - sběrná služba. Spedice, spediční služby. Celní služby. Skladování, distribuce, logistika.

Autodoprava. Silniční nákladní doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Přeprava: - paletové zboží - kusové zásilky.

Dopravní a spediční společnost. Nákladní silniční doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Spedice. Přeprava zboží po celé Evropě: - dokládkové zásilky - sběrné zásilky - termínované zásilky - chladírenské zboží - nadrozměrné náklady - celovozové zásilky. Komplexní logistické služby. Skladování zboží.

Silniční nákladní a kamiónová doprava: - mezinárodní a vnitrostátní, tuzemská. Autodoprava, spedice.

Autodoprava, zasilatelství, spedice: - vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství - tuzemská a zahraniční nákladní doprava, kamionová doprava - logistika.

Služby: - skladové, veřejný celní sklad - spedičně logistické, logistika - mezinárodní zasilatelství. Autodoprava: - nákladní doprava vnitrostátní i mezinárodní - kamionová doprava, TIR.

Nákladní doprava, autodoprava. Zasílatelství, spedice.

Logistické služby, logistika. Skladování zboží.

Zasílatelství, logistika: - nápoje, potraviny - přeprava tuzemská i zaharaniční - logistika související s nákupem - doprava celovozových zásilek od dodavatele na centrální sklad a zpět - skladování a přidružené činnosti - dopravu celovozových zásilek z centrálního skladu na jednotlivé distribuční sklady a zpět.

Autodoprava - mezinárodní, vnitrostátní. Skladování, logistika.