Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Sběrné suroviny - výkup: -papíru -železa -barevných kovů -šrot železný Přistavení, odvoz: -kontejnery na odpad -stavební sutě. Autodoprava: -kontejnerová s hydraulickou rukou -rozvoz stavebního materiálu.

Rodinný autoservis a autodoprava SHAKE se zabývá opravou veškerých osobních vozů. Autoservis značek Ford, Opel, BMW, Fiat, Škoda, VW nejsou vyjímkou. Služby: - příprava a provedení stk - základní auto diagnostika - pokročilé karosářské práce a další servisní služby Doplňkové služby: - autodoprava do 3, 5t Sídlíme v Morkovicích u ...

Silniční kamionová doprava - přeprava nákladů. Sběrná služba. Zasilatelství.

Silniční motorová doprava - vnitrostátní kontejnerová doprava -odvoz suti, zeminy, stavebního materiálu. Práce s hydraulickou rukou - rozvoz paletového zboží. Zemní práce - výkopové a terénní úpravy.

Komplexní silniční a nákladní doprava - mezinárodní a vnitrostátní autodoprava - transport - spedice - vozový park.

Stavební firma. Výstavba: -stavby - dopravní, inženýrské, vodní, ekologické. Práce: -demoliční, demolice -ekologická recyklace a ukládka stavební suti a odpadů. Autodoprava, stavební stroje, autoservis. Prodej antuky.

Mezinárodní kamionová doprava - nákladní přeprava.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 5t. Plynoinstalatérské práce. Montáž a servis - solární systémy. Topenářské práce. Montáž - automatické kotle na uhlí. Servis a přestavby - automatické kotle na uhlí.

Autodoprava - odvoz a likvidace suti - sypké materiály písek, štěrk Stěhování - přeprava těžkých břemen Vyklízení: - půdy, sklepy - suché betonové směsi - včetně dopravy.

Doprava: - dřevní hmoty. Výroba: - dřevní hmoty - palivové dříví - štěpky. Prodej: - palivové dříví Pěstební činnosti v lestnictví.

Nákladní doprava - přeprava sypkých hmot a zemědělských komodit.

Práce: - obkladačské - obklady, dlažby, zámková dlažba - sádrokartonové konstrukce, sádrokartony - zateplování objektů, fasády - izolatérské, teplelné izolace. Rekonstrukce, přestavby: - bytová jádra, byty. Výstavba, stavba: - rodinné domy. Autodoprava.

Stavoka Hradec Králové a.s. -výstavba trubních, komunikačních a energetických vedení -pozemní a inženýrské stavitelství -silniční nákladní doprava

Služby: - logistika - kurýrní služby - nákladní autodoprava

Služby: - nákladní autodoprava mezinárodní a vnitrostátní

Práce: - zemní - terénní úpravy - kráčející bagr Menzi Muck - autodoprava.

Stěhovací práce Malířské práce Vyklízecí práce Služby hodinového manžela Rekonstrukce - byty - rodinné domy. provádíme vyklízení bytů rodinných domů v Brně a okolí.

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiál. Autodoprava. Jeřábnické práce - jeřábem AD 20. Čerpadlo betonu Pumi Shwing. Veškeré betonářské práce.

Nákladní autodoprava - spedice - vytěžování - přeprava nadměrných nákladů a sypkých materiálů.

Naše rodinná firma OL TRANS CZ, s.r.o. v Olomouci, kterou jsme založili v roce 1991 se zabývá přepravou valníkovými vozy v rámci celé Evropské unie. Zaměřujeme se na mezinárodní kamiónovou přepravu, vnitrostátní dopravu nákladů, spedici a autodopravu. Doprava, autodoprava: - mezinárodní kamionová přeprava - různé přepravy ve státech EU - ...

Autodoprava: - přeprava sypkých a prašných materiálů - ostatní materiály dle domluvy.

Činnost: - spedice - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - kamionová doprava

Nákladní doprava - mezinárodní a tuzemská přeprava - zasilatelství - skladování.

Nákladní kontejnerová doprava - odvoz a likvidace odpadů - dovoz písku, štěrku, kačírku, betonu a jiných stavebních materiálů.

Přepravní činnost: - vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava, autodoprava,