Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Prodej - palivové dřevo. Služby - péče o stromy. Kontejnerová nákladní doprava - odvoz odpadu a suti. Likvidace dřevní hmoty, štěpkování.

Stavební firma. Stavba, výstavba, rekonstrukce, realizace na klíč: -průmyslové stavby -bytová a občanská výstavba -rodinné domy. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -obytné kontejnery. Zaremba Transport - autodoprava. Mezinárodní a vnitrostátní přeprava plachtovými návěsy se specializací na NL, B, D včetně kabotážních přeprav. ...

Kontejnerová doprava Odvoz a likvidace odpadů. Vyklízení objektů. Nákladní doprava - vozidla AVIA užitná hmotnost 4 - 6t, délka ložné plochy 3, 8m a IVECO užitná hmotnost 8t, délka ložné plochy 4, 5m - dovoz stavebního materiálu štěrk, písek - prodej stavebních materiálů Zemní práce

Činnost: - mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava - doprava nadrozměrného zboží - kamionová přeprava

Spediční společnost - přeprava zboží tuzemská i mezinárodní - nákladní doprava - expresní a kusové zásilky - skladování.

Výroba a prodej: - betonové směsi - speciální směsi na podlahy - izolační prolívky kolem bazénů. Nákladní doprava - těžká, autodoprava: - betonové směsi - domíchávače Tatra a Iveco. Autoservis, oprava, servis: - osobní automobily. Import, dovoz: - automobily na objednávku z EU. Odtahová služba do 3, 5t. Pneuservis.

Stavební práce: - opravy, rekonstrukce mostů a komunikací - výstavba chodníků, parkovišť - výstavba, rekonstrukce inženýrských sítí - rekonstrukce, výstavba budov. Zemní práce: - výkopové práce - čištění rybníků. Autodoprava: - přeprava sypkých materiálů.

Poradenství: -obor lesnictví, pilařská výroba -provozování lesní a zemědělské výroby. Služby: -lesnictví -pila -silniční motorová doprava.

Služby - kontejnerová doprava - pozemní nákladní přeprava - přeprava námořní. Prodej - návěsy a přívěsy. Servis nákladních aut.

Činnost: - mezinárodní, vnitrostátní nákladní doprava.

Služby: -celní deklarace: -vyhotovení celních dokladů -zajištění celního odbavení při dovozu i vývozu na celním úřadě -sttatistické vykazování údajů pro INTRASTAT CZ .

Provozujeme nákladní autodopravu přepravující celorepublikově zboží do 6 tun.

Doprava, spedice - mezinárodní nákladní přeprava osobních automobilů.

Přepravní a logistické služby - nákladní doprava tuzemská i mezinárodní - kamionová přeprava - spedice.

Nákladní kontejnerová autodoprava - přeprava tuzemská.

Služby: - spedice - nákladní autodoprava. Mezinárodní a vnitrostátní přeprava zboží.

Služby: - nákladní autodoprava - přeprava nadrozměrných nákladů.

Stavební firma. Stavební práce: - novostavby - rekonstrukce - památkové objekty - půdní vestavby - nástavby - průmyslové objekty. Autodoprava. Stavebniny.

Doprava, služby: - nákladní autodoprava vnitrostání i mezinárodní - námořní - letecká.

Činnost: - zemní, výkopové práce - bourací práce - nákladní autodoprava - odvoz suti, zeminy Prodej: - písek

Služby: - mezinárodní přeprava hospodářských zvířat.

Dovoz, import, prodej: - potravinové vyrobky převažně pro sítě čerpacich stanic a gastronomie. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní doprava - zahraniční, mezinárodní doprava.