Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Autodoprava a stěhování. Autodoprava, rozvoz: - zakoupené zboží - převoz nábytku, elektra. Provádíme také montáže nábytku. Stěhování a vyklízení: - byty, domy, kancelaře, sklepy, garáže a rekreační objekty. Likvidace pozůstalostí Působnost převážně v okresech: - Zlín, Vsetín, Kroměříž, Uherské Hradiště, Přerov.

Nabízíme zemní a výkopové práce, demolice, čištění a hloubení příkopů, potoků. Přípravné práce pro stavby, výkopy základů, bazénů, jezírek a čističek. Terénní úpravy pozemků. Dále zajišťujeme kontejnerovou dopravu, dovoz písku, štěrku, betonu. Odvoz stavební sutě a zeminy.

Autodoprava nákladní vnitrostátní i mezinárodní. Odtahová služba.

Služby - logistika - expresní přeprava - kaminonová doprava tuzemská i zahraniční - námořní doprava - letecká doprava - železniční doprava - autobusová doprava vnitrostátní i mezinárodní - celní služby - skladování - zimní údržba a úklid venkovních prostor - zemní práce.

Expresní přeprava - mezinárodní a vnitrostátní nákladní doprava.

Mezinárodní přeprava námořních kontejnerů - celokontejnerová doprava.

Doprava: -nákladní. Služby: -servis a opravy vozidel -prodej náhradních dílů, pneumatik, pohonných hmot.

Nabídka tuzemské i zahraniční automobilové nákladní dopravy, servisu a oprav vozidel, prodeje náhradních dílů, pneumatik a pohonných hmot.

Nabídka široké palety stavebních a zednických prací a činností pro okres Kolín, Nymburk, Kutná hora a širší okolí. Provádění výstavby rodinných domů jak zděných tak i dřevodomků. Kompletní rekonstrukce rodinných domů, bytů a bytových jader. Oškrábání a otloukání omítek, štukování, malířské práce apod. Dále nabídka zateplení domů, montáž ...

Služby: -kontejnerová doprava Práce: -zemní

Spedice. Logistika. Mezinárodní kamionová doprava

Spedice, logistika - nákladní doprava tuzemská a mezinárodní.

Služby: - mezinárodní nákladní autodoprava - pneuservis - servis nákladních vozů

Služby: - vnitrostátní, mezinárodní kamionová doprava zboží pod řízenou teplotou

Provozujeme mezinárodní a vnitrostátní nákladní silniční dopravu. Autodoprava. kurýrní a zasilatelská společnost Logistika skladovaní zboží Přeprava kusových zásilek.

Výhradní zastoupení: - autobusy VAN HOOL Prodej: - náhradní díly na autobusy Zajištění: - nákladní doprava (tuzemská a mezinárodní)

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava.

Služby: - spedice a silniční doprava - námořní doprava - letecká doprava - železniční doprava - skladování.

Služby: -mezinárodní nákladní přeprava

Služby: -vnitrostátní autodoprava -správa budov -provádění staveb

Služby: - kontejnerová doprava - odvoz písku, štěrku, sutí