Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Nákladní doprava: - mezinárodní (zahraniční) - přeprava nebezpečných látek v režimu ADR autocisternami - přeprava asfaltu. Velkoobchod, distribuce: - pohonné hmoty.

Doprava - těžká - přeprava stavebních strojů - přeprava nadměrných nákladů do 30t - vnitrostátní a mezinárodní - převážně Rakousko - vozy DAF.

Autodoprava: - nákladní - kontejnerová.

Autodoprava Stěhování bytů a kanceláří - vyklízení pozůstalostí

Nákladní autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní - do 3, 5t Zakládání a zahrady - parky - hřbitovysekání trávníků

Činnost: - přeprava loděmi a kontejnery - kusová námořní doprava - import/export - letecká přeprava - kamionová přeprava - skladování - celní sklad, národní sklad - kompletní celní služby - příjem a kontrola zboží.

Doprava a přeprava zboží, skladování zboží s možným následným rozvozem, stěhování, půjčovna vozidel, opravárenská činnost.

Nabídka spedičních a dopravních služeb vnitrostátní i mezinárodní dopravy .

Komplexní hygiena objektů: - úklid, údržba - prodej úklidových prostředků a techniky - prodej mulčovací kůry a posypové soli - osobní a nákladní autodoprava - stěhovací služby - malířské práce - ostraha objektů - péče o zeleň - zimní údržba-odhrnování sněhu - pravidelné denní úklidy objektů - úklidy po stavebních a malířských ...

Pneuservis, protektorování pneumatik Prodej: - nové pneumatiky - protektory. Nákladní autodoprava vnitrostátní, tuzemská: - AVIA 31 (valník, skříň). Služby: - uskladnění obilí, krmné směsi.

Autodoprava, doprava: - nákladní, mezinárodní, kamiónová přeprava vozy VOLVO FH 12, SCANIA 124L, RENAULT PREMIUM 385 - specializace na Turecko, Bulharsko - zasilatelství, spedice.

Stavební činnost: - občanská, bytová i průmyslová výstavba Komplexní služby v oblasti stavebnictví, včetně stavby "na klíč" s individuálním přístupem k zákazníkovi. Reality: - zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu všech typů nemovitostí a realit. Spedice: - spediční firma, nákladní doprava, mezinárodní kamiónová doprava.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodoprava, spedice. Soupravy, přívěsy. Vozidla: RENAULT, PEUGEOT MAN. Provozovna: 412 Kněždub 69664.

Prodej, půjčovna: -karavany, obytné vozy ADRIA -přívěsy -přívěsné vozíky. Servis: -karavany. Prodej: -příslušenství a náhradní díly ke karavanům. Autodoprava.

Vzorková kancelář. Výroba, prodej, montáž: -brány -ploty -vrata -zámečnické práce -autodoprava.

Skladování Autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 2, 5t - vozy FORD TRANZIT Stěhování Balení

Naše společnost poskytuje služby v oblastech: - elektro práce - zámečnictví - zemní práce (bagr CAT 303, ZK 32 C, hydr. ruka Avia+V3S). Naše služby: - doprava osobní a transit (Avia 5t s HR, Avia 3t, Praga V3S s HR) - měřící činnost - pomocné práce - zámečnické práce - zapůjčení kontejneru.

Služby: -přeprava zboží do Itálie a zpět.

Služby: -Provoz nákladní silniční autodopravy -Sečení trávy -Úprava zahrad

Kovovýroba. -výroba a montáž ocelových konstrukcí. Prodej hutní materiál: -kompletní sortiment konstrukčních a betonářských -ocelové profily-I, U, IPE -úhelníky, pásovina, kulatina -JACKEL, JEKLY, JAKL -trubky -plechy: hladké, rýhované -střešní krytiny: trapézové pozinkované, lakované -řezání na míru Nákladní autodoprava – auto s ...

Doprava a spedice: -mezinárodní a vnitrostátní přeprava -přeprava osobních a lehkých užitkových vozidel..

Skupina Verve Invest, a.s. byla založena v roce 1989 a v dnešní době zahrnuje celou škálu činností, zaměřených na dopravu, služby motoristům a vydavatelskou činnost. Od roku 2000 splňuje naše společnost Evropské kvalitativní normy ISO 9001.

Výroba a prodej dřevěných palet. Vnitrostátní kamiónové dopravy.