Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zemní práce a autodoprava: -terénní oprava zahrad a okolí domů -úpravy břehů u vodních toků -silniční nákladní doprava -přípravné práce pro stavbu -zemní práce stroji Menzi-Muck, JCB 2Dx, Schaeff, nákladní doprava vozy Tatra 815 S3.

Velkoobchod a maloobchod: -nafta -benzín -oleje -hnojiva. Čerpací stanice pohonných hmot. Doprava nákladní: -mezinárodní -vnitrostátní -kamionová. Zemní práce.

Doprava, autodoprava: - mezinárodní kamionová přeprava - hlavní destinací je Spolková Republika Německo, celá evropské unie.

Doprava: -nákladní, kamiony -zahraniční -přeprava nebezpečných nákladů.

MEZINÁRODNÍ KAMIONOVÁ DOPRAVA: - evropské státy - plachtové návěsy JUMBO - velkoobjemové návěsy LOWDECK - tandemové soupravy PŘEPRAVA: - písek - štěrk a zemina SPEDICE. ZEMNÍ PRÁCE: - kolová a pásová rypadla - traktorové nakladače a bagry - nadrozměrná přeprava

Mezinárodní a tuzemská nákladní doprava.

Doprava nákladní: - autodoprava-od 1t - 27t - veškeré zboží - spedice - zasilatelství - vytěžovaní nákladních vozidel - kusové zásilky.

Zemní práce: - povrchové práce - výkopové práce - částečná demolice. Kontejnerová doprava: - odvoz, likvidace odpadů.

Nákladní autodoprava vnitrostátní, prováděná nákldním vozidlem AVIA D75L EURO4 a dodávkovými vozidli FORD TRANSIT a WV LT, korba 5, 6 x 2, 5m výška 2, 2m. Přeprava nákladů do hmotnosti 4, 5 tuny a objemu do 30 m3. Více na WWW.KONTRANS.CZ

Prodej potrubí a tvarovek (plastové, kameninové, betonové, litinové) pro rozvody tlakové vody, kanalizace a plynu. Nabízíme dál čistírny odpadních vod - ČOV, septiky, vodoměrné a betonové šachty, skruže, zámkovou dlažbu a nákladní autodoprava.

Služby: -poradenské služby se zaměřením na stavebnictví. -nákladní, speciální doprava.

Mezinárodní přeprava zboží-kamiony: -přeprava vozem IVECO, ISO-termo -spediční činnost-vytěžování do a ze zahraničí.

Specializujem se na vyklízení a likvidace pozůstalostí, bytů, půdních prostor či sklepů včetně odvozu věcí na skládku nebo sběrný dvůr v Praze o blízkém okolí. Také zajišťujeme stěhovaní velkých a těžkých předmětů včetně odborného stěhování pianin, klavírů, trezorů apod. Autodoprava.

Dodávky, prodej: - paliva - maziva - mazacíoleje - plastická maziva - asfalty - asfaltové výrobky. Cisternová doprava tuzemská i mezinárodní.

Nabídka přepravy zboží mezinárodní, vnitrostátní, leteckou a námořní dopravou. Zajišťování skladových, logistických a celních služeb..

Služby: -mezinárodní doprava -spedice -veřejný celní sklad. -skladování.

Realitní kancelář. Služby: -doprava nákladní -zastavárna -poskytování úvěrů a půjček -dražby.

Zemní práce-HELP - výkopové práce - vodovodní přípojky - plynové přípojky - kanalizace - pročištění-rybníky, řeky - výstavba-lesní a polní komunikace - bourání betonu kladivy HRK, KRUPP - stroje UNC, DH, MF 965. Autodoprava: - vozidla LIAZ, TATRA.

ALLDEST - CZ DOPRAVA: - mezinárodní expresní autodoprava bez omezení destinace - spedice Náklady a zásilky do 3, 5 tun.

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava a spedice. Expres dodávky nonstop.

Provádění: -zemní protlaky, horizontální vrty -zemní práce -řízená mikrotuneláž Pronájem: -stavební mechanizace. Opravy: - nákladní automobily - stavební mechanizace. Autodoprava, doprava, přeprava: -vozidla s hydraulickou rukou -dovoz sypkých materiálů -sklápěče.

Služba: -odtahová tuzemská i mezinárodní -nonstop Nákladní doprava.