Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Poskytování služeb v oblasti nákladní dopravy.

- mezinárodní a vnitrostátní nákladní silniční doprava s následující dopravní technikou: - plachtové návěsy - skříňové návěsy - izotermické návěsy - přívěsové soupravy - speciální návěsy - dodávkové a malotonážní automobily s ložným prostorem o objemu od 15 m3 až do 120 m3

Autodoprava, doprava: - vnitrostátní, tuzemská nákladní doprava - zahraniční, mezinárodní nákladní přeprava - komplexní rozvozní služby - expresní přeprava - stěhovací služby.

Silniční motorová doprava: - osobní - nákladní. Provozovna: - U vlečky 2368, 276 01 Mělník.

Pneuservis: - nákladní - osobní. Autoservis. Laserová geometrie. Klimatizace - plnění, servis. Stavební činnost. Autodoprava: - kamionová.

Služby: -zemní práce a stavby -prodej stavebních materiálů a prvků -demoliční práce -nákladní doprava -mechanizační prostředky.

Pobočka. Mezinárodní zasílatelství. Služby: - sběrná služby a přikládka - kamionová doprava - tuzemská, mezinárodní - námořní přeprava - skladování, logistika - celní služby.

Mezinárodní a vnitrostátní přeprava: -námořní kontejnerová -kusová a letecká přeprava -door to door servis z/do všech světových destinací -mezinárodní a vnitrostátní sběrná služba -skladování -služby Veřejného celního skladu -zastupování v celním řízení -poradenská činnost v oblasti spedice.

Přepravní a spediční společnost: -mezinárodní a vnitrostátní doprava celovozových zásilek -malé vozové zásilky -vnitrostátní doprava kusových zásilek -mezinárodní doprava kusových zásilek -skladování a logistické služby -skladování v celních skladech -skladování v daňových skladech -celní služby.

Mezinárodní a vnitrostátní nákladní autodoprava. Výroba, prodej, rozvoz: - betonové směsi z vlastní betonárky - štěrk, písek. Stavební práce. Zemní práce. Úprava vodních toků. Uhelný sklad.

Kulturně-produkční agentura PEAS Production: -koncerty, akce hudebníka, taneční párty. Příprava a organizace: -koncertní turné předních našich i zahraničních umělců -návrh a realizace "akcí na klíč" dle přání a potřeb klienta, firmy, společnosti, obce, politické strany -artist management, zastupování umělců -booking kapel ...

Autodoprava, nákladní přeprava: - mezinárodní, zahraniční - tuzemská, vnitrostátní.

Stavební činnost: -komplexní práce -stavby na klíč -rekonstrukce -fasády, omítky -klempířské konstrukce -topení, voda, plyn -elektroinstalace, kladení kabelů (i VO). Půjčovna malé stavební mechanizace: -kanga, vrtačky, míchačky, vrátky, lešení trubkové... Doprava sypkých materiálů: -kontejner, sklopka A31 -valník AVIA ...

Autodoprava a zemní práce: -kontejnerová doprava 11t, -odvoz stavebního odpadu -dovoz materiálu (písek). Zemní práce: -DH 112, DH 411 -bouracím kladivem -nůžkami na drcení betonu -zemní práce s lžící.

Letecká přeprava: - zasílatelství - mezinárodní letecká přeprava - zastupování v celním řízení - zajištění kompletních spedičních služeb pro veletrhy a výstavy - zprostředkování obchodu a služeb. Námořní přeprava. Kombinovaná přeprava. Vnitrostátní přeprava. Svařovací technika: - zakázková výroba a prodej náhradních dílů pro ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, včetně dopravy: - stavebniny, stavební materiál - vápno, cement, omítkové směsi - střešní krytiny - izolace proti vodě - tepelné izolace - obklady, dlažby, betonové výrobky - sádrokartonové systémy - dveře, okna, střešní okna, zárubně - cihly - komíny SCHIEDEL - zámková dlažba - prvky ...

Nákladní doprava: -tuzemská -mezinárodní. Služby: -spediční činnost -vytěžování -práce jeřábem -zemní práce UDS a DH 112 -práce fekálem -převoz dobytka.

Komplexní služby v oblasti vnitrostátní a mezinárodní nákladní dopravy a zasilatelství. Zajišťujeme kurýrní přepravu zásilek a skladování.

Služby: -autodoprava, doprava-nákladní. Levná vnitrostátní a mezinárodní přeprava nákladů do 2, 5 t. V zahraniční dopravě vyřízení všech celních formalit. Přeprava i formou vytížení, přepravované zboží pojištěno.

Zemědělská výroba: -jatka -uzenářství, řeznictví -myslivost. Oprava: -zemědělská technika. Autodoprava.