Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Nákladní autodoprava: - mezinárodní přeprava celovozových i kusových zásilek - celní deklarace

Nákladní autodoprava. Taxislužba, přeprava osob. Kurýrní přeprava malých zásilek. Stěhování.

Autodoprava: -Česká republika, Evropa -skříňová dodávka IVECO DAILY 15 m3 -palety 6 ks -2, 2 t nosnost -stěhování -zásilková služba -přeprava kurýrních expresních zásilek.

Dopravní a technické služby: -nákladní autodoprava -zemní práce -demolice -odvoz suti -výstavba pozemních a inženýrských staveb -oprava a údržba vozovek.

Kovovýroba: -zámečnictví, soustružení, frézařství -výškové práce -autodoprava do 5tun.

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.

Výkopové, zemní práce: -traktor -bagry -válec VH 112 -pásový, kubíkový bagr -DH s bouracím kladivem. Doprava: -silniční motorová, nákladní doprava -Tatra 815 S3 -Tatra 815 kontejner -Daweo do 7, 5t.

Služby: -zemědělské práce -oprava zemědělských strojů -autodoprava.

Služby: nákladní autodoprava.

Veškeré dlaždičské práce. Autodoprava. Výkopové a zemní práce. Nákladní autodoprava: -AVIE A30-kontejner -RENAULT Midlum-kontejner+hydraulická ruka

Autodoprava: - nákladní mezinárodní autodoprava do 25 tun

Činnost: - elektromontáže NN a VN - zemní práce stroji JCB 3Cx a smykovým nakladačem Bobcat - nákladní autodoprava

Přeprava kontejnerů, výměnných nástaveb a intermodálních návěsů po železnici Pro spediční společnosti zajišťujeme železniční operátorskou činnost na evropských železnicích Ucelené vlaky BOHEMIA EXPRESS: Ostrava/Lovosice - Duisburg a zpět Ostrava/Lovosice - Hamburg a zpět

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní (tuzemská) -mezinárodní (zahraniční): -Slovensko, Itálie. Doprava kůží pro firmu PASTER.

Autodoprava, doprava: -nákladní kamionová - mezinárodní i vnitrostátní: -kontejnerová -přeprava: -ocelová sila. Oprava, pneuservis, mycí linka: -nákladní vozidla, zemědělská technika. Polní mechanizační práce. Chov, prodej: -masný skot Charolais

Nákladní autodoprava.

Mezinárodní nákladní autodoprava.

Mezinárodní kamionová autodoprava vozidly Renault (specialista na Itálii a Rakousko) Sběrná služba Itálie a zpět. Skladování zboží. Svoz a rozvoz kusových zásilek. Expresní přeravy. Celovozové přepravy.

Autodoprava. Nákladní silniční doprava tuzemská, mezinárodní.

Autodoprava, doprava, přeprava, spedice: -vnitrostátní a mezinárodní 6.5t 50cbm -Itálie -Německo -Holandsko (Nizozemí) -Belgie -Francie.