Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní silniční nákladní automobilová: -SCANIA možno i s návěsy, 10 kamionů -Evropa, specializace Anglie, Francie -spedice -vytěžování vozidel.

Expresní doprava. Autodoprava: - vnitrostátní, mezinárodní. - přeprava kusových zásilek.

Komplexní služby v oblasti ekologie, ochrany životního prostředí a služeb průmyslové povahy: - revize nádrží a zásobníků na kapalné uhlovodíky - zkoušení těsností nádrží - čištění jímek, záchytných van a lapolů včetně odvozů - zneškodňování ropných kalů - revize mobilních cisteren a automobilových návěsů a přívěsů - povrchová úprava ...

Firma se orientuje na tyto oblasti stavebnictví : - občanská a bytová výstavba - stavby pro průmysl a zemědělství - vodohospodářské stavby - rekonstrukce objektů - zemní a výkopové práce - autodoprava .

autodoprava ČR + EU, kurýrní služby, rozvoz zásilek

Zemní práce. Autodoprava, doprava: Přeprava písku, sypkých i pevných hmot - Odvoz odpadů (stavební sutě, výkopové zeminy).

Spediční činnost. Mezinárodní doprava. Mezinárodní zasílatelství. Přeprava ADR. Ostatní služby: - skladování, celní řízení, zpracování Intrastat, služby s přidanou hodnotou .

RS-Servis, Kladno - likvidace sutí, odpadů komunálních i ostatních (kategorie D), recyklace skla, středočeský region. Prodej a odvoz: -písek -štěrk -kačírek -drť pod zámkovou dlažbu.

Nákup, prodej, skladování: -paliva, maziva. Autodoprava: -silniční motorová nákladní, osobní. Autoservis. Pořádání soutěží a závodů motocyklového sportu všech výkonostních tříd. Obchodní činnost.

Odvoz odpadu. Odvoz suti. Vyklízení. Kontejnerová doprava.

- nákladní mezinárodní autodoprava do 12 tun - autoopravna motorových vozidel a motocyklů - prodej náhradních dílů WARTBURG - BARKAS - prodej a montáž dveří a oken

Stavební činnost: - průmyslová výstavba - bytová výstavba. Odtahová služba. Stolařství.

Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -56 dvoulůžkových, umyvadlo, na každém poschodí společné sociální zařízení, kuchyňka s vařičem a ledničkou -14 dvoulůžkových, vlastní sociální zařízení-WC, sprchový kout. Vybavení objektu: -restaurace -prádelna -vlastní parkoviště.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní - vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční) -AVIA, MAN, DAF, LIAZ s vlekem od 3 do 24 t.

Autodoprava: -odvoz a likvidace suti a odpadu kontejnerovými vozy -stěhování krytým vozem -rozvážíme základní druhy tříděných písků -přistavení kontejneru na odvoz odpadu nebo sutí, nakládka ručně nebo strojem (dle množství, možností a přístupu) -vyklízení a úklid jakýchkoliv prostor - areály, nebytové ...

Vnitrostátní a mezinárodní autodoprava. Spedice.

Skladování: - 12000 m2 temperované plochy - režim celního a provozního skladu - skladování v regálech, na volné ploše - manipulační technika VZV do 12, 5 t, po dohodě i těžší kusů - řízení skladu v systému TRIS - ON LINE propojení s klientem - přenos dat - balení zboží - konfektionování zboží - kompletace ...

Předmětem naší činnosti je doprava a spedice, náhradní letecká doprava (RFS), přeprava Just in Time, expresní přepravy, sběrné linky. Máme vlastní vozový park, systém managementu kvality (QMS) dle ISO 9001:2001 a Certifikát dopravní společnosti třídy A. Nabízíme kvalitní služby včetně nonstop pohotovostní linky a dlouhodobou spolupráci.

Pneuservis: - autodoprava iveco - plnění klimatizací

Zemní práce. Zprostředkování nákladní a kontejnerové dopravy. Demolice. Odstraňování staveb. Inženýrské sítě.