Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Výroba stavebně truhlářská (výroba oken, dveří) Silniční nákladní doprava.

Nákladní autoservis, osobní autoservis, pneuservis, prodej autobaterií, mezinárodní nákladní doprava, spediční služby, prodej pneumatik, prodej olejů a maziv, ověřování tachografů.

Naše služby: - autodoprava - zemní práce - prodej paliva.

ZOOM-CARGO s.r.o. je dynamickou společností působící celosvětově na trhu mezinárodních přeprav a logistických služeb. Naší výhodou je osobní přístup v jednání se zákazníky a individuální řešení jak pro jednotlivé zásilky tak pro celé projekty. Bohaté zkušenosti z různých oborů přepravy nám dovolují zákazníkům nabídnout pro jednu zásilku více ...

Doprava, obchod, zasilatelství: - kontejner - kamión - železnice - námořní - lodní - letecká - říční - chladírenská - cisterny. Export, import: - mezinárodní, zahraniční - LKW* - sklad - překlad - přeprava - konvekční - nadrozměrná - sběrna - kusová.

Autodoprava: -silniční nákladní dopravy

Zajišťování skladování zboží a správa spojená se skladováním zboží, zasilatelství, činnost celního deklaranta.

Kontejnerová nákladní autodoprava. Zemní práce. Pronájem kontejnerů.

Nákladní autodoprava: - vozy DAF, LIAZ, TATRA T 815, Přeprava sypkých směsí. Zemní práce: - stroje UDS 114, UNC 061.

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební práce -zemní, výkopové -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční).

Činnost: - kovoobrábění - zemní práce - nakládání s odpady - úprava území, asanace, rekultivace - demolice, bourací práce - dokončovací práce - nákladní doprava - kovovýroba - pronájem objektů a ploch - prodej PHM.

Pronájem nebytových prostor. Silniční motorová doprava nákladní.

Provádění: -stavby. Služby: -těžba písku -recyklace stavební suti -doprava -zemní práce.

Zabýváme se mezinárodní a vnitrostátní přepravou.