Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Mezinárodní a vnitrostátní autodoprava: -kamionová, nákladní -chladírenská -logistika.

Autodoprava: - kamionová - dodávková - přeprava nákladů.

Nákladní autodoprava.

Autodoprava. Silniční nákladní doprava. Pozemní a inženýrské stavitelství.

Autodoprava. Silniční nákladní doprava.

Stavební firma: - stavební práce - zemní práce - nákladní autodoprava - půjčovna stavebního zařízení.

Autodoprava: - autobusová. Cestovní kancelář. Nákladní autodoprava: - tel. 553651440, 553651464, 736632988 - e-mail: autodoprava@kozaktour.cz

Práce: -topenářské -plynařské -instalatérské. -zemní práce minibagrem -kontajnérova přeprava

Naše firma poskytuje mezinárodní i vnitrostátní přepravu všemi typy vozidel. Dále se zabýváme vnitrostátní sběrnou a kurýrní službou s překladišti na 5 místech v ČR a 5 místech na Slovensku. Dodání zboží do 24 hod v ČR i SK. Logistické poradenství.

Provoz taxislužby, přeprava osob vnitrostátní i mezinárodní MPV-7míst.Odvoz vozu-drink servis, pronájem řidiče B+E.Přeprava expresních zásilek do 700kg možnost tažení přívěsu 2t.Nákladní vnitrostátní i mezinárodní doprava do 3, 5t. Pronájem řidiče C.

Autodoprava: - mezinárodní - tuzemská.

Nabídka vnitrostátní i mezinárodní dopravy Audoprava: - tuzemská - mezinárodní do 6tun. Vozy s výbavou ADR*. - valník s plachtou, čelo

Autodoprava: - nákladní přeprava. Silniční nákladní doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Sídlo firmy: - Jižní 667, Vřesina u Bílovce.

Autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Auto Valach. Autobazar. Prodej: - ojeté automobily, vozidla zn. Škoda, Opel, Renault, Volkswagen. Autodoprava - dodávkové vozidlo do 3, 5 t. Silniční nákladní doprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Přeprava zboží a materiálu. Půjčovna, pronájem: - autoboxy, střešní boxy.

Vnitrostátní a mezinárodní spedice.

Autodoprava: -mezinárodní a vnitrostátní doprava -spedice.

Autodoprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní kamionová - mezinárodní -chladící soupravy, plachtové soupravy -přeprava obytných kontejnerů.

Opravy: -karosérie -silniční vozidla. Služby: -půjčovna automobilů -nákladní silniční motorová doprava -lakýrnické práce. Výkup, prodej, skladování, dovoz: -paliva -maziva.

Služby: - nákladní autodoprava

Nákladní kontejnerová doprava: - rozvoz písku a štěrku - pronájem kontejneru na odvoz odpadů