Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Doprava, autodoprava, spedice: - nákladní vnitrostátní, zahraniční. - import zásilek nebo zboží ze zahraničí do ČR - transport přes republiku. Vozový autopark: - tahače, kamiony, vozy Avia, Iveco, malé dodávkové vozy.

Stavební práce: -stavby rodinných domů, průmyslových objektů -opravy a rekonstrukce, domů, bytových jader -zateplení fasád -montáž obkladů a dlažeb. Autodoprava: -vnitrostátní MAN do 3, 5t.

Opravy, servis: -stavební stroje -autojeřáby -automíchače. Nákladní a kontejnerová doprava.

Naše služby: - mezinárodní a vnitrostátní silniční doprava celovozových a částečných zásilek - letecká, námořní doprava - logistika, distribuce.

Opravy motorových vozidel. Autodoprava.

Autodoprava. Služby: -vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava -spedice.

Autodoprava, silniční doprava: - nákladní vnitrostátní - nákladní mezinárodní.

Betonárna. Autodoprava sypkých hmot a betonu.

V KONKURSU! Autodoprava. Nákladní autodoprava, přeprava. Vnitrostátání, tuzemská doprava. Potravinářská cisterna-izotermická.

Autodoprava. Stavební mechanizace. Provozujeme jeřábnické práce do 20t s autojeřábem AD20, autodopravu s vozidlem do 7, 5t s hydraulickou rukou, mezinárodní autodopravu se zaplachtovanými návěsy - třístrané shrnování a námořní kontejnery vč. HC

Doprava: -nákladní -kamionová -zahraniční -spedice -logistika.

Autodoprava : -kamionová doprava s posuvnou podlahou -vhodné na převoz štěpek, obilovin, pilin.

Stavební firma: - stavby na klíč - zařízení projektové dokumentace - rekonstrukce staveb - zednické práce - klempířské práce - sádrokartonářské práce - zateplování objektů a podkroví Autodoprava - kontejnerová doprava.

Arboristika. Výškové práce. Autodoprava.

Odtah vozidel. Nákladní doprava. Dovoz aut na zakázku.

Autodoprava a zasilatelství. Sídlo firmy. Mezinárodní autodoprava: Maďarsko, Srbsko, Bosna i Hercegovina, Rumunsko, Bulharsko a Řecko, západní státy Evropské unie. Vozový park: -20 - 25 tahačů DAF -20 plachtových návěsů Schwarzmüller o objemu 90 cbm -2 kontejnerové podvozky -1 plachtové vozidlo o celkové hmotnosti 12 000 kg -1 ...

Autodoprava, přeprava: - nákladní kamionová: - mezinárodní (zahraniční) - vnitrostátní (tuzemská).

Autodoprava - nákladní přeprava - osobní přeprava

Autodoprava - nákladní přeprava