Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Realitní, investorská a inženýrská činnost. Služby: -doprava sypkých materiálů, palivového dřeva -odvoz stavební suti a jiných odpadů -nabídka výkopových a zemních prací.

Autodoprava: -silniční motorová doprava -AVIA-náklady do 3 tun, hydraulické čelo -sklápěč, valník -LIAZ 110 valník, hydraulická ruka do 8 tun. Pronájem nebytových prostor.

Nákladní autodoprava: -vnitrostátní. -mezinárodní. -přeprava kusových zásilek. -celní služby.

Autodoprava: - vnitrostátní a mezinárodní.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Práce: - zemní - demoliční. Doprava: - vnitrostátní.

Autodoprava, přeprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní - mezinárodní.

Úklidové služby. Autodoprava. Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - železářství.

Autodoprava nákladní. Měření emisí. Zemní práce.

Silniční nákladní a kamiónová doprava: - mezinárodní a vnitrostátní, tuzemská. Autodoprava, spedice.

Doprava, přeprava. Nákladní autodoprava: -dodávky do 7, 5t -valníky (atmosferické skříně) -i s hydraulickým čelem -obsah palety až 15ks.

Autodoprava: -kontejnerová AVIA 30.

Komplexní spediční služby, spedice. Autodoprava, přeprava: - mezinárodní, zahraniční - vnitrostátní, tuzemská - zasílatelství.

Naše služby: - přeprava nebezpečného nákladu dle ADR.

Stavební firma, činnost, práce, stavby, stavba, výstavba: -zemní, výkopové práce -inženýrské sítě -výkop základů rodinných domů, základy -protlaky pod komunikacemi (do průměru 150 mm) -demoliční, bourací práce -výstavba, oprava chodníků, zámkové dlažby -řezání asfaltu a betonu -drtič stavebního odpadu(drtící jednotka ...

Služby: - nákladní autodoprava

Doprava, autodoprava: - nákladní 1 - 2 tuny valník.

Autodoprava, doprava. - nákladní.

Práce: -ploché smaltování včetně šablonování písma -autovýfuky-smaltování -dopravní a informační tabule -bezpečnostní a požární tabulky -domovní čísla, názvy ulic -kachlové plechy Služby: -výškové práce s plošinou MP 20 Doprava, autodoprava: -vnitrostátní doprava vozy Avia