Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Půjčování: - dvouosé vleky. Kovovýroba.

Zámečnictví: - zámečnické práce - výroba dveří a vrat - ocelové konstrukce - montáž. Autodoprava: - kontejnerová přeprava. Prodej: - řezivo - dřevo.

Stavební práce: - dlaždičské - přípravné (zemní) práce pro stavby Autodoprava, doprava: - nákladní Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Vnitrostátní nákladní doprava a spedice.

Doprava: -nákladní -mezinárodní. Služby: -vnitrostátní i mezinárodní přepravy do 7, 5 tun užitečné hmotnosti na 16/18palet -vozidla typu valník plachta -vytěžování vozidel.

DIVIZE FTL-BUS: - tel.: 582344138, 582320111 - cestovní kancelář PTA, tel.: 582344746 - informace o odjezdech autobusů, tel.: 582333181. DIVIZE FTL-Transport & Logistics: - tel.: 582343792, 582320219 - pracoviště Prostějov, tel.: 582365247, 582365050. DIVIZE FTL-SERVIS: - tel.: 582320239

Autodoprava do 5 tun.

Mezinárodní i tuzemská přeprava celovozových i kusových zásilek: - kamionová doprava - přeprava zboží mezinárodní i tuzemskou silniční dopravou - přeprava do zámoří kontejnery i volně - přeprava menších zásilek -r ozvoz a svoz zboží ve vnitrozemí i zahraničí (pouze na území Evropy) - kompletní spediční činnost - dovoz a vývoz zboží ...

Dopravní společnost: - kamiónová autodoprava - silniční nákladní doprava, přeprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Provádíme opravy: - nákladních vozidel - přívěsů - návěsů. Diagnostika: - nákladních vozidel - brzdových systémů - ABS - EBS - přípojných vozidel. Nákladní autodoprava: - dovoz pitné vody - voda do bazénů - mytí vozovek - vnitrostátní a mezinárodní - kamionová přeprava. PNEUSERVIS - nákladních i osobních vozidel - ...

Spedice. Autodoprava: - kamionová - mezinárodní - vnitrostátní.

Autodoprava: -mezinárodní doprava -spedice.

Služby: -přeprava živých zvířat -prodej PE folií a přípravků ke konzervaci siláží.

Autodoprava: -rozvoz a distribuce zboží a manipulace se zbožím či jiným materiálem. -nákladni doprava. -vnitrostátní doprava. -mezinárodní doprava. -přeprava drobných i rozměrných nákladů, drobné zásobování.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní. Autobusová, dálková přeprava osob. Prodej: - náhradní díly na automobily.

Stavební firma. Provádíme: -rodinné domy na klíč -stavby občanská bytová výstavba -autodoprava vozidly Liaz (s hydraulickou rukou a sklápěčem) -zemní práce strojem UNC 060.