Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
D. a K. správa s.r.o. se zabývá správou a pronájmem nemovitostí. Správa nemovitostí: - správa a údržba nemovitostí, velkých bytových komplexů, administrativních budov, vil a bytů. Ekonomický servis: - kompletní vedení účetnictví vlastníků domů, bytových družstev, společenství vlastníků - daňové poradenství. Právní servis: - pomoc ...

Autodoprava: - vnitrostátní.

Autodoprava, přeprava: - mezinárodní a vnitrostátní kamiónová doprava - nákladní doprava tuzemská - sklápěcími vozy. Nákup, prodej - kovový odpad, šrot. Prodej, rozvoz - pohonné hmoty.

Mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství a obchod. Mezinárodní kamionová doprava: -vytěžování nákladní dopravy po Evropě -vlastní kamionová doprava -přeprava slévárenských surovin.

Zajištění mezinárodní a dopravní spedice. Přeprava zásilek.

Autodoprava: - nákladní doprava.

Čištění komunikací. Převoz sypkých materiálů.

Prodej: -stavebniny. Zásobování staveb. Autodoprava: -LIAZ s hydraulickou rukou.

Autodoprava, zasilatelství, spedice: - vnitrostátní a mezinárodní zasilatelství - tuzemská a zahraniční nákladní doprava, kamionová doprava - logistika.

Autodoprava, doprava: -nákladní silniční: -dodávkové automobily -autobusová - zájezdová

Služby: -silniční nákladní autodoprava.

Služby: -silniční nákladní doprava.

Činnost: - prodej paliv a sypkých materiálů - nákladní autodoprava

Autodoprava. Mezinárodní, vnitrostátní kamiónová doprava. Chladírenské vozy.

Autodoprava. Silniční nákladní doprava.

Autodoprava: -do 2, 5*t Půjčovna: -přívěsy 0, 5*-1, 2t.

Autodoprava. Silniční nákladní doprava.