Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Prodej: - paliv - písků - štěrků. Mezinárodní, vnitrostátní a kontejnerovou autodoprava. Pronájem kontejnerů. Fakturační adresa: Kolínská 358 Chvaletice

Nákladní autodoprava: 10 x Tahač+Návěs 5 x Souprava Auto+Vlek Mezinárodní a vnitrostátní.

Autodoprava: - nákladní, silniční, automobilová - vnitrostátní, tuzemská.

Mezinárodní a vnitrostátní doprava sypkých hmot. Vozový park: velkoobjemové sklápěcí návěsy, soupravy a posuvné podlahy. Servis osobních, nákladních vozidel a návěsů. Servis klimatizace, nezáv.topení Webasto, myčka vozidel.

Nákladní autodoprava, pneuservis. Servis nákladních vozidel. Spedice. Pneuservis. Prodej, opravy: - pneumatiky na osobní auta, nákladní a zemědělské stroje.

Stavební práce, činnost: - zemní a výkopové práce mikrorypadlem (pásový bagr). Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní.

Pobočka. Doprava: -kamiónová, mezinárodní -letecká, námořní, železniční. Spedice. Celní, deklarační služby. Logistika, skladování, poradenství.

Autodoprava, nákladní silniční přeprava: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Doprava, přeprava, autodoprava: -silniční nákladní motorová

Autodoprava ČR, SR. Silniční, motorová, nákladní doprava, 1 tahač + návěs 24 tun. Vytižování vozidel.

Autodoprava: - tuzemská, zahraniční - odvoz odpadu - dovoz písku - odvoz suti.

Autodoprava, doprava: - nákladní přeprava mezi státy Evropské unie (EU), i odvoz částečných nákladů - mezinárodní a vnitrostátní zasilatelství.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská): -převoz sypkých hmot (kamenivo štěrk, písek).

Autodoprava. Opravy a údržba motorových vozidel (kromě motocyklů). Silniční nákladní doprava. Příprava staveniště.

Práce: - zemní - výkopové - terénní úpravy. Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál na skladě i na objednávku -prodej sypkých materiálů. Nákladní doprava: -kontejnery 8t, 4t, 3t -písky sutě -rozvoz zboží autem s hydr.rukou 8t. Služby: -práce s nakladačem. Provádění staveb.

Autodoprava nákladní: - tuzemská - mezinárodní. Autobusová doprava: - mezinárodní - vnitrostátní.

Služby: - skladové, veřejný celní sklad - spedičně logistické, logistika - mezinárodní zasilatelství. Autodoprava: - nákladní doprava vnitrostátní i mezinárodní - kamionová doprava, TIR.