Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Doprava, přeprava, autodoprava: -kamionová mezinárodní (zahraniční) 4 kamiony 13, 6 m.

Nákladní a kontejnerová autodoprava. Stěhování.

Mezinárodní silniční nákladní kamionová autodoprava.

Autodoprava: -nákladní. Strojní a zemní práce.

Činnost: - výstavba pozemních a inženýrských staveb - kontejnerová doprava.

Autodoprava: -tuzemská -mezinárodní.

Autodoprava: -vnitrostátní -mezinárodní -Volvo, Iveco 25t -návěsy 13, 6t.

Autodoprava. Nákladní automobilová (kamionová) přeprava. Silniční nákladní doprava: - vnitrostátní.

Mezinárodní kamionová doprava.

Autodoprava. Silniční doprava nákladní: - vnitrostátní. Stěhovací služby. Stěhování bytů, kanceláří a likvidace pozůstalostí.

Autodoprava, nákladní přeprava: - doprava sypkých materiálů, sypké materiály - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Autodoprava, doprava, přeprava: -mezinárodní i tuzemská.

Provozujeme: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní autodopravu, provádíme opravy a údržbu dvoustopých motorových vozidel.

Vnitrostátní nákladní dopravu do 40 tun.

Autoservis: - opravy motorových vozidel - osobní i nákladní - pneuservis Autodoprava - tuzemská autodoprava - přeprava sypkých materiálů (do 30t) - kamionová přeprava Fakturační adresa: Karla Čapka 1133 Přelouč 53501

Nákladní autodoprava.

Zemní práce: - traktorovým bagrem JCB 4CX - veškeré výkopové a zahrnovací práce - kompletní zajištění demoličních prací včetně odvozu a skladování suti. Prodej: - uhlí - písku - kamene. Nákladní doprava: - přeprava sypkých materiálů - přeprava paletovaného zboží v tuzemsku i do zahraničí. Vozy: DAF, TATRA, LIAZ.

- autodoprava - vnitrostání autodoprava Zajištění vnitrostátní nákladní dopravy a Slovenska. Přeprava do 3, 5 tun hmotnosti nákladu, 12-14 europalet