Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Maloobchod, prodej: -kotle ústředního topení Služby: -autodoprava.

Autodoprava. Doprava: -silniční nákladní.

Autodoprava: -nákladní doprava.

Služby: -silniční motorová doprava nákladní a osobní -autobazar -vrakoviště -zámečnictví.

Oprava, servis: -automobily. Doprava: -silniční nákladní.

Kontejnerová doprava -dovoz písku a stavebních materiálů -dvoz sutě a odpadu

Služby: -autodoprava -tuzemská, mezinárodní.

Mezinárodní, zahraniční kamiónová doprava, přeprava. Doprava: - silniční - nákladní - celokamiónové zásilky - sběrná služba - kusové zásilky. Přeprava materiálu od 100 kg do 27 t.

Prodej stavebních materiálů: -zdící materiály -maltové směsi -tepelné izolace, hydroizolace -komíny, střešní krytiny -betonové výrobky -sádrokarton -okna a dveře -kanalizace -pletiva. Rozvoz materiálů na stavbu, skládání palet hydraulickou rukou. Výstavba rodinných domů.

Autodoprava. Doprava: -nákladní.

silniční motorová doprava nákladní kontakt: Roman Kalda,Ema Kaldová,Vlastimil Kalda

Doprava: -vnitrostátní -dovoz, odvoz -sypké hmoty -dřevo -vazby do 8 m délky -stavební materiál -hlína -suť -uložení -živičná obalovaná směs LIAZ 150 sklápěč do 10t -při úpravě řek -Rovima, s.r.o. Hulín -pokládka živičné směsi pro opravu silnic. Průmyslová zóna.

Stěhovací služba: -komplexní stěhování bytů, domů, firem -stěhování těžkých břemen, klavírů, trezorů -vyklízíme půdní prostory, sklepy, pozůstalosti. Kontejnerová i dodávková autodoprava: -přistavení kontejnerů na odpad, stavební suť, zeminu -pronájem kontejneru s následným odvozem.

Služby: -silniční nákladní doprava -rozvoz potravinářského zboží.

Autodoprava: - mezinárodní - vnitrostátní.

Autodoprava, kurýrní služba, rozvoz zboží, stěhování.

Mezinárodní zasilatelství a přeprava těžkých a nadrozměrných nákladů.

Autodoprava. - silniční nákladní. Služby: -zprostředkování nákladu.

Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.