Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční): -automobily NISSAN, MAN.

Doprava automobilová: -nákladní -mezinárodní.

Výroba: -asfaltové šindele. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) a mezinárodní (zahraniční).

Zemní práce: -strojní UNC -ruční. Dlaždičské práce. Kontejnerová doprava. Vyklízení bytových a nebytových prostor.

Služby: -doprava -mezinárodní -tuzemská -spedice -zasilatelství.

Služby: - export - import - přeprava v rámci ČR. Přeprava do celého světa: - dokumentových zásilek - balíkových zásilek - paletových zásilek. Druhy přepravy: - letecká expresní - cargo - pozemní balíková - pozemní a systémem sběrné služby - pozemní a systémem sběrné dokládky - přímý kurýr.

Autodoprava. - nákladní. Zajištění likvidace nebezpečného odpadu Autoservis.

Autodoprava: - silniční nákladní doprava, přeprava: - vnitrostátní (tuzemská) - mezinárodní (zahraniční).

Autodoprava: - silniční nákladní doprava - mezinárodní a vnitrostátní přeprava vozidly DAF v rámci Evropské Unie - přeprava celovozových i kusových zásilek - expresní přeprava - kamiónova doprava (kamion) - přeprava (tahač s návěsem, dodávky, užitkové automobily) - přeprava nebezpečných látek (ADR) - spediční činnost, spedice, ...

Autodoprava. Nákladní silniční doprava.

Silniční doprava nákladní - těžká, nadměrná, nadrozměrná. Přeprava nadrozměrných nákladů.

Kontejnerová doprava: -odvoz komunálního odpadu, stavební suti -písek, drtě, štěrk, beton, prosívka -doprava stavebních materiálů do 3t AVIA.

Provoz nákladní automobilové dopravy a poskytování celních služeb.

PROVÁDÍ: - zemní práce velkého a středního rozsahu - výkopy

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní.