Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Přepravní služby těžkých a rozměrných nákladů: - mezinárodní, vnitrostátní kamionová přeprava - expresní přeprava - přeprava kusových zásilek.

SIlniční nákladní doprava. Specialista na přepravu ČR a do západní Evropy: - expresní, - balíková, - paletová, Vnitrostátní doručování zásilek a paletová přeprava.

Provádíme práce se strojem JCB 3CX a UNC 060: -technické rekultivace -výkopové práce -bourací a úklidové práce -vrtací práce -zemní práce a terénní úpravy -odvodňování staveniště -odvoz sutě - doprava -práce s paletizačními vidlemi. Opravy: -osobní automobily -zemědělská a stavební technika.

Mezinárodní silniční nákladní přeprava - kamionová - skladovací prostory

Přepravní služby do Turecka, Gruzie, Ázerbadžájnu, Arménie

Firma Marie Blahníková poskytuje služby v oblasti nákladní dopravy a přepravy. Zaměřujeme se zejména na přepravu sypkých materiálů sklápěcími návěsy. Dále u nás můžete zakoupit písek, štěrk, dekorační kamenivo nebo kačírek. Sídlíme ve městě Klatovy na ulici Akátová 492. Služby, doprava, autodoprava: - nákladní tuzemská, vnitrostátní - ...

Půjčovna, pronájem: - stavební technika Služby: - školení pro obsluhu vysokozdvižného vozíku - nákladní autodoprava vnitrostátní

Přeprava vozidel. Doprava: -autotransport -autodoprava -motorová autodoprava -silniční autodoprava. Odtahová služba vozidel do 18 t. Přeprava nových a ojetých vozidel z Itálie.

PRODEJ PALIVOVÉHO DŘEVA - Miroslav Hřebačka nabízí: Výroba, prodej: -krbové dřevo -palivové dřevo -uhlí Tvrdé dřevo: dub, buk, jasan, habr, akát Uhlí: koks- malý, velký PRMS- prostorový metr sypaný, množství dřeva volně nasypané do objemu 1x1x1 m. Minimální odběr sypaného dřeva je 1 Avie = 8 PRMS Ceník: Druh dřeva: buk, ...

Práce, Služby: -Zajištění dovozu písku -odvoz stavební suti -odvoz komunálního odpadu.

Autodoprava: -silniční doprava.

Služby Doprava: -zeminy -písku -sutě

Autodoprava: -nákladní doprava.

Služby, práce: Autodoprava -silniční doprava -nákladní doprava -zemní práce -mechanizace.

Služby: -autodoprava -přeprava vozidel -zprostředkování obchodu, služeb. Sídlo: Břeclav, Charvátská Nová Ves, SNP 455/22, 69606.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál. Stavební práce: -rekonstrukce bazénů -rekonstrukce vozovek -demolice objektů, podlahy. Zemní a výkopové práce: -rovnání, svahování, hloubění příkopů -výkopy stavební jámy -hloubění ...

Nákladní doprava. Autodoprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál.

Společnost PROSTOR a.s. provádí komunální, úklidové služby a údržbu zeleně na území hlavního města Prahy i v jeho okolí.

Nabízíme komplexní zemní práce, výkopové práce a také práce demoliční, včetně vyklízení. Také realizujeme dovoz a odvoz sypkých materiálů a stavební suti. Zajistíme terénní úpravy, výkopy bazénů a inženýrských sítí. Působíme v Plzni zejména Plzeň-sever a po dohodě můžeme dojet i dál.

Zemní práce, demolice, autodoprava, odvoz suti a odpadu, pronájem kontejnerů . prodej písku, štěrku, zeminy.

Služby: -vnitrostátní, mezinárodní doprava, spedice -přeprava nákladů.

Autodoprava. Doprava suroviny (vápence) pro výrobu slinku. Nákladní vnitrostátní a mezinárodní silniční doprava. Lomová doprava, přeprava kameniva a sypkých hmot. Pneuservis: - osobní a nákladní automobily - stavební průmyslové a zemědělské stroje.

Práce: -zemní práce -výkopové práce. - výkopy pro kanalizace, elektro, voda, plyn, příprravy na průtlaky Kontejnerová doprava do 4 tun, manipulace s materiálem, nakládání, skládání materiálu. Přistavení kontejneru, odvoz. Dovoz veškerých sypkých materiálů, suti, demolice, vyprošťování vozidel, opravy motorových vozidel.

Obchodní činnost-import, velkoobchod, prodej. Prodej zahraniční zemědělská technika, stroje. Traktor, traktory -CASE IH, STEYR, Landini, ZETOR. Kombajn, kombajny, mlátičky. Zemědělská technika PÖTTINGER. Velkoobjemové senážní vozy, nesené žací stroje, čelně nesené žací stroje, žací kombinace, polonesený pluh. Lisy a ovíječky, samosběrací ...