Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Prodej uhlí - adresa: Školní statek, Velehradská 1467, 686 03 Staré Město. Autodoprava - kontejnerová autodoprava - dovoz staveb.materiálů. - adresa: Školní statek, Velehradská 1467, 686 03 Staré Město.

Služby: - vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava

Služby: - nákladní autodoprava - práce s hydraulickou rukou

Stavební a zemní práce - zednické práce, terénní úpravy - výkopové práce - řízený a neřízený protlak - pokládka zámkové dlažby - odstranění, řezání, položení asfaltu. Nákladní doprava - přistavení kontejneru.

Nákladní autodoprava - pronájem kontejnerů - odvoz odpadů - prodej a dovoz písku a stavebního materiálu. Zemní a výkopové práce.

Služby: - vnitrostátní, mezinárodní přeprava zboží pro automobilový průmysl.

Služby: - mezinárodní nákladní autodoprava (Německo, Belgie, Nizozemí, Dánsko, Francie, Itálie) - logistika - spedice.

Stavebni práce. Realizace staveb, rekonstrukce budov, bytový jadra, obklady, dlažby, zamkove dlažby, ploty a td. Avtodoprava a obchodni činnost.

Činnost: - nákladní autodoprava - zemní a výkopové práce - třídění ornice, prodej zeminy Prodej: - písek

Služby - vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava - kamionová doprava - expresní přeprava zboží.

Autodoprava: - odvoz odpadních vod, fekálií, vývoz jímek (cisterna) - nákladní autodoprava (Tatra, Mercedes Atego). Služby: - zemní práce - zakládání zahrad - sekání trávníků.

Kontejnerová autodoprava: - přistavení, odvoz, , pronájem kontejnerů - dovoz písku, zeminy, štěrku.

Služby: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava

Realizujeme komplexní zemní práce a provozujeme autodopravu.

Dopravní a logistická společnost - mezinárodní nákladní přeprava - spedice - logistika - zasilatelství.

UHELNÉ SKLADY PŘIBYSLAV. Prodej, služby: -uhlí - brikety -paliva a písku, písky labský a omítkový -autodoprava -přistavení kontejnerů na odpad.

Dopravní a logistické služby - vnitrostátní a mezinárodní nákladní přeprava vozidly o hmotnosti do 6, 5t.

Služby: - nákladní autodoprava - přeprava skel

Zprostředkování železniční, námořní, kamionové, říční a kontejnerové dopravy. Služby skladování, manipulace, distribuce v tuzemsku i zahraničí.

Velkoobchod ovoce a zelenina - dovoz ovoce, zeleniny, bylinek, hub, exotických plodů. Nákladní autodoprava - kamionová doprava mezinárodní - přeprava ovoce, zeleniny a potravin.

Činnost: - přeprava zboží s kontrolou a regulací teploty - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - spedice

Firma Milan Kurfiřt se zaměřuje na kontejnerovou dopravu, provádíme přepravu a likvidaci odpadů, odvoz i dovoz písku, sutí, kamení. Nabízím také pronájem kontejnerů a po dohodě zabezpečíme vyklízení budov. Sídlíme v obci Peřimov, okres Semily. Naše činnost: - kontejnerová autodoprava - doprav, likvidace odpadů - přeprava, dovoz, odvoz ...

Naše firma LAGARDE SPEDITION spol. s r.o. se sídlem v Chebu Vám nabízí služby v oboru logistika, skladování, spedice, autodoprava a také poradenskou činnost. Nákladní vnitrostátní a mezinárodní silniční doprava: -cisternová přeprava -sklápěčky -valníková přeprava -posuvné podlahy Vozový park - 131 nákladních automobilů. Služby: ...

Stavební firma. Stavba, výstavba: -pozemní stavby, domy na klíč. Práce: -zednické: -obklady, dlažby, fasády -rekonstrukce: -byty a nebytové prostory. Přeprava: -kontejnerů hydraulická ruka -zemní práce.