Nákladní doprava může být realizována kamiony a menšími nákladními vozidly, dále pak železnicí, námořní přepravou anebo leteckými službami. Přepravu je možné sjednat jak v mezinárodním, tak vnitrostátním měřítku, a to pravidelně nebo pouze jednorázově.

MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Zajistíme Vám kompletní servis při přepravě Vašeho zboží na sever i východ Evropy. Váš náklad přepravíme rychle a bezpečně na místo určení. Vypravíme celý kamion, doložíme částečný náklad nebo zašleme balík. Specializujeme se na přepravu do Skandinávských zemí - Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko a na východ Evropy - Polsko, Estonsko, Lotyšsko, ...
MTM Transport, a.s. - spediční dopravní společnost
Bourací práce. Odvoz suti, zeminy a ostatních stavebních materiálů pomocí kontejnerů na odpad. Úklidové práce. Zemní výkopové práce.

Služby: - kamionová doprava (mezinárodní, vnitrostátní) - spedice - skladování - zasilatelství - vytěžování

Práce: - veškeré stavební. Projekce, realizace: - inženýrských sítí - vodovody - kanalizace. Práce: - zemní práce Caterdillar. Autodoprava: -Tatra 815-S3 -Avia 30 prodloužený valník -Liaz -S3.

Nabízíme mezinárodní a vnitrostátní dopravu a spedici. Přepravujeme zásilky od 1 kg do 26 tun a nadrozměrné náklady po celé EU.

Společnost Jaroslava Arenta se zabývá přepravou materiálu, odvozem suti a odpadů a pronájmem kontejnerů v Praha a blízkém okolí. Naše hlavní činnost: - odvoz odpadů, odvoz suti a sypkých materiálů - přistavení kontejneru - pronájem kontejnerů - odvoz komunální odpad na skládku - doprava stavebního materiálu. Naše společnost ...

Přeprava čerstvých potravin a zamraženého zboží.

Služby: - nákladní autodoprava mezinárodní - spedice

neověřeno. Autodoprava, přeprava: -osobní doprava pro 8 osob - vozy FORD TRANSIT s klimatizací, s možností připojení krytého vleku -nákladní doprava: -do 3 t, rozměr nákladu 220x130x150 cm a 200x160x200 cm -traktory s vlekem do 15 m3, nosnost 14t -tuzemská vnitrostátní i zahraniční mezinárodní -přeprava ...

Provádíme: - dopravní a spediční služby.- specializace Rusko, Kazahstán, Ukrajina, Bělorusko - i drobné zásilky. Prodej: dřevěné ekobrikety a pelety, štípané dřevo.

Služby: - nákladní autodoprava, přeprava: - sutě, písek, odpady - nákladní vozidlo s hydraulickou rukou (nosnosti 2.4 t).

Výroba, stavba: - filmové a televizní dekorace, kulisy. Výstavba, rekonstrukce: - rodinné domy - nebytové budovy. Služby: - autodoprava.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - izolace izolační PUR pěnou - montáž střešních oken. Služby: - autodoprava.

Autodoprava: - přeprava, doprava sypkých materiálů.

Zemědělská výroba (rostlinná, živočišná). Služby: - autodoprava - opravárenství - gastronomie - závodní stravování - prodej čerstvého hovězího a vepřového masa, vlastních výrobků z jatek, ze sýrárny, prodej vajec a mléka.

Služby: - mezinárodní nákladní autodoprava - specializace Itálie, Švýcarsko - celní deklarace - skladování.

Naše služby: - realizace veškerých pozemních, inženýrských staveb a staveb prováděných báňským způsobem od projektu po realizaci - nákladní vnitrostátní přeprava - prodej širokého sortimentu nápojů včetně dopravy - zámečnické práce, kovovýroba - prodej a montáž plastových oken - realitní činnost, prodej rodinných domů.

Činnost: - zemní práce - recyklace - nákladní autodoprava - přeprava nadrozměrných nákladů.

Logistic Services nabízí: Přepravu zásilek - všemi druhy dopravy z jakéhokoli místa

Mezinárodní nákladní doprava, spedice

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní, mezinárodní - spedice - logistika

- autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní autodoprava - autodoprava státní i mezinárodní, přeprava břemen do 2000kg - přepravní služby MAX: délka: 460 cm výška: 180 cm šířka: 160 cm NOSNOST: vnitro: 2000kg Euro: 1250kg 6 euro palet, 15, 6m3

Služby: - nákladní autodoprava. - přeprava sypkých materiálů Doprava, dovoz, prodej: - písek, okrasné kameny, zemina.

Činnost: - zemní a výkopové práce - výstavba pozemních a inženýrských staveb - nákladní autodoprava

Autodoprava, doprava: -sypkých a stavebních materiálů. Přeprava: -štěrky, písky, kamenivo, recykláty. Sklápěcí vozidla a soupravy Tatra, Liaz - do 27 tun.

Práce: - zemní - demolice - strojní vrtání otvorů do země (20-70 cm). Služby: - nákladní autodoprava (Tatra, Liaz).