Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Nákladní autodoprava - mezinárodní a vnitrostátní Spedice

Kontejnerová doprava - sypké materiály - odpady stavební, komunální.

Silniční motorová doprava - dodávková autodoprava. Přeprava velkokapacitními vozidly Ford Tranzit Jumbo.

Vnitrostátní i mezinárodní autodoprava a stěhování v rámci ČR a EU. Působnost služeb naší autodopravy a stěhování provádíme převážně na území ČR, Slovenska, Maďarska, Německa a Rakouska.

Prodej - pneumatiky Pneuservis Přeprava - balíky - kusové zásilky (sběrná služba) Letecká přeprava Provoz - autodoprava - vozy IVECO, MAN a MERCEDES-BENZ

Vnitrostátní a mezinárodní automobilová nákladní doprava do 3, 5 t.

Kategorie: -hotel s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -37 dvoulůžkových pokojů: -ON-LINE rezervace -kategorie pokojů - business, standard, economy -1 jednolůžkový pokoj pro invalidu.

Autodoprava Novák, prodáváme písek, šterk, kačírek, recyklát, pronájem a přistavování kontejnerů na odpad(objem 3-14m3), likvidace stavební suti, dovoz betonu a veškerých sypkých materiálů, převoz techniky. ceny smluvní.Liberec

Autodoprava návěsové a cisternové vozy.

Prodej: -palivové a krbové dříví (buk, bříza, smrk, ...) o délce štěpin 1m, 50cm, 33cm a 25cm -vhodné do krbů, kotlů i kamen. Výkup: -lesní pozemky, obchod s dřevní hmotou. Kontejnerová doprava.

Provádíme ekologickou likvidaci osobních, nákladních a ostatních motorových vozidel. Po dohodě zajistíme i dopravu. Vyřídíme za Vás zdarma potvrzení pro ekologickou likvidaci a veškeré dokumenty. Dále provozujeme nákladní dopravu nad 12 t. Tuzemská i mezinárodní kamionová doprava. Specializujeme se na státy bývalého SSSR. Naše firma také nabízí ...

Provádíme kompletní zemní práce, bourací práce, terénní úpravy, zakládání staveb, pokládku zámkové dlažby, nákladní autodopravu a pronájem strojů.

Autodoprava mezinárodní i vnitrostátní - RENAULT, DAF do 3, 5t - CITROËN JUMPER do 1, 6t Autodoprava mezinárodní i vnitrostátní - vozy DAF s přívěsem do 13t Stěhování.

Služby: - přeprava nadměrných nákladů - zemní a jeřábnické práce.

Kamionová doprava - vnitrostátní i mezinárodní Nákladní autodoprava - do 24t - návěsy.

Autodoprava: -nákladní automobily s hydraulickou rukou - dosah 18m.

Doprava - těžká - přeprava stavebních strojů - přeprava nadměrných nákladů do 30t - vnitrostátní a mezinárodní - převážně Rakousko - vozy DAF.

Autodoprava: - nákladní - kontejnerová.

Autodoprava Stěhování bytů a kanceláří - vyklízení pozůstalostí

Nákladní autodoprava - vnitrostátní a mezinárodní - do 3, 5t Zakládání a zahrady - parky - hřbitovysekání trávníků

Doprava a přeprava zboží, skladování zboží s možným následným rozvozem, stěhování, půjčovna vozidel, opravárenská činnost.

Nabídka spedičních a dopravních služeb vnitrostátní i mezinárodní dopravy .

Komplexní hygiena objektů: - úklid, údržba - prodej úklidových prostředků a techniky - prodej mulčovací kůry a posypové soli - osobní a nákladní autodoprava - stěhovací služby - malířské práce - ostraha objektů - péče o zeleň - zimní údržba-odhrnování sněhu - pravidelné denní úklidy objektů - úklidy po stavebních a malířských ...

Pneuservis, protektorování pneumatik Prodej: - nové pneumatiky - protektory. Nákladní autodoprava vnitrostátní, tuzemská: - AVIA 31 (valník, skříň). Služby: - uskladnění obilí, krmné směsi.