Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Práce: -kompletní rekonstrukce budov -novostavby objektů na klíč -půdní vestavby -sádrokartony -provádění fasád všech druhů -zateplování budov -opravy památkových objektů -pokrývačské práce -malířské, natěračské -elektroinstalační -truhlářské -atypické truhlářské výrobky -montáž dřevěných podlah -řezbářské ...

Prodej - zájezdové a linkové autobusy BEULAS Prodej - náhradní díly na autobusy Servis - autobusy

Projekty a projektová činnost. Realizace staveb na klíč. Kovovýroba. Autodoprava. Půjčovna lešení a lešenářské práce. Bednění a betonářské práce. Fasády, zateplování.

Autodoprava: - dodávková - vnitrostátní a mezinárodní. Stěhovácí služby.

Nákladní doprava - do 4t Prodej - nábytek Prodej - okna a dveře (i ze dřeva, hliníku a plastu)

Cestovní agentura - pobytové zájezdy do Chorvatska, Řecka a Itálie, Zimní i letní dovolená včetně pobytů pro seniory. Zemní a výkopové práce, kontejnerová doprava.

Servis nákladních vozidel IVECO Vnitrostátní i mezinárodní autodopravu Pronájem užitkových vozidel Pronájem nákladních vozidel

Autodoprava. Pronájem kontejnerů. Prodej i rozvoz písků, štěrků, drtí, kamení, uhlí a cementu. Vývoz odpadů a sutí do 7 tun.

Nákladní autodoprava: - písek - zeminy - štěrk - kamenné drtě. Malířské práce. Zateplovací systémy. Prodej: - plastová okna. Sádrokartonářské práce. Zemní práce. Obkladačské a dlaždičské práce. Výstavba: - rodinné domy. Zednické práce. Zhotovení fasád objektů.

Doprava: - nákladní vnitrostátní - do 12t. Dřevovýroba: -stavební a truhlářské dřevo.

Autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní v rámci EU

AUTODOPRAVA, DOPRAVA: -nákladní: -vnitrostátní -mezinárodní -stavební mechanizace: -autojeřáb, jeřáb -sklápěč

Autodoprava: - přeprava sypkých materiálů - sklápěče - valníky. Práce: - jeřábnické - zemní - zimní údržba vozovek.

Autodoprava, doprava, přeprava, transport: -nákladní silniční vnitrostátní a mezinárodní, tuzemská, zahraniční, kamiónová: - sklápěče, valníky, podvalníky.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní: - mezinárodní a vnitrostátní.

Čerpací stanice BLOK: -Bojkovice, Nádražní 831, tel.:572641336. Stavební firma. Práce: -stavební: -stavby občanské, průmyslové -zemní: -buldozer, jeřáb, montážní plošina, traktor -hloubení studní -zámečnické, zámečnictví, zámečník -čistění komunikací, haly: -vůz IFA. Pronájem kontejnerových van pro odvoz materiálu. Výroba, ...

Autodoprava, doprava, přeprava: -silniční nákladní tuzemská (speciální nízkoplošné vozy). Práce: -autojeřábem AD 20 t.

Zemní práce: - základy - demoloce - svahování a odbahnění rybníků - kanalizace a obnova struh - úprava skládek - úprava terénů - stroje: Caterpillar, Iveco, UDS 114, Tatra 815, 148. Doprava. Obchod.

Služby: - spediční a zasilatelská činnost - vnitrostátní a mezinárodní doprava - přeprava cisternovými návěsy, včetně jejich vytěžování se zaměřením na přepravu horkých asfaltů.

Kamionová doprava Výroba - veterinární přípravky ELIOTT pro koně

Vnitrostátní nákladní a kamionová autodoprava. Máme vozy Tatra 815, sklápěcí, JCB bagr, 4 tahače Volvo, plachtový návěs a chladírenský návěs.

Nabízíme vnitrostátní a mezinárodní přepravu, spediční služby a skladové prostory. Zajišťujeme přepravu standardních i expresních zásilek. Dále zajišťujeme nízkonákladové stěhování bytů a rodinných domů.

Firma se zabývá: -Výkup barevných kovů včetně jejich slitin a rafinací: Fe, Cu, Al, Zn a jiné -Odvoz kovových odpadů vlastními dopravními prostředky. -Přistavení kontejnerů na kovové odpady. -Rozvoz sypkých materiálů (písek, štěrk, uhlí). -Nákup a prodej paliv, hnědého uhlí a palivového dřeva. -Pronájem kontejnerů na odpad.