Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Pronájem RUX, HAKI, trubkového lešení, stropních podpěr, bednění, lešenových podlážek. Prodej HAKI lešení a lešenových podlážek. Nákladní doprava. Provádění pozemních staveb.

Autocentrum. Služby: -drobné opravy karosérií -ochranné nástřiky podvozků -stříkání dutin -opravy laků -autodoprava osobní a nákladní do 3t -půjčovna vozíků.

Mezinárodní i tuzemská autodoprava s vozem Iveco-Dayli, s celkovou nosností 3.5 t. Mám 23 roků praxe jako řidič z povolání, bez nehod a dopravních přestupků. Jezdím prakticky kamkoliv.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava.

Autodoprava. Silniční motorová doprava: -nákladní.

Doprava: - komplexní služby v oblasti silniční vnitrostátní a mezinárodní dopravy. Vozový park: - velkoobjemové soupravy 120 cbm - velkoobjemové soupravy 100 -110 cbm - sóla 50cbm. Autoservis a penuservis: Autoopravna: - servis osobních, nákladních a dodávkových vozů všech značek - veškeré opravy - pravidelné prohlídky - ...

Prodej: - pneumatiky - disky. Pneuservis. Autodoprava do 1t.

Prodej uhlí Maloobchod, prodej: -uhlí ořech I., II. Ledvice kostka Ledvice brikety, koks, dříví na zátop, rašelinový substrát B. Autodoprava, odvoz - sklápěč AVIA 3, 5t, LIAZ 8, 2t: -sutě -písek -hlína -sypké materiály.

Půjčovna - nákladní přívěsy - autopřepravníky - přívěsy motorky, čtyřkolky Doprava - mikrobusy s klimatizací - - vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava do 1, 5t Půjčovna - topení Půjčovna - výčepní zařízení Půjčovna - party stany - vojenské stany Půjčovna - ...

Naše firma se zabývá vnitrostátní nákladní autodopravou, přepravou zásilek, dopravou nákladů, stěhováním atd. Nabízíme autodopravu nákladním vozidlem IVECO 75E18 se skříňovou nástavbou a hydraulickou plošinou.Pojištění nákladu, spolehlivost, flexibilita, osobní přístup.

Vnistrostátní a mezinárodní nákladní doprava.

Kontejnerová dopravaodvoz a dovoz - písky - sutě - odpady - štěrky - beton

Kamiónová přeprava - vnitrostátní a mezinárodní

Skladování Přeprava - kusové zásilky Logistické služby Nákladní doprava - mezinárodní - vnitrostátní Spediční služby

Kompletní logistické služby. Organizace a provádění spedičních služeb. Skladové prostory. Nákladní, kamionová doprava..

Stěhování, autodoprava. Kompletní stěhování bytových i nebytových prostor. Vnitrostátní nákladní autodoprava.

Doprava: -silniční motorová nákladní doprava.

Vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava

Autodoprava, zasílatelství. Účetnictví. Cyklosport, servis.

Kontejnerová doprava, převoz stavebního materiálu a sutí na místo určení dle potřeb

Kontejnerová doprava: - odvoz suti a odpadu - doprava pískumožnost - přistavení kontejneru - zajištění skládky

Přistavení a pronájem kontejnerů, dovoz materiálu a sypkých hmot, odvoz a uložení stavební sutě. Pronájem stavebních strojů a mechanizace. Bourací práce a demolice hydraulickým kladivem.