Tuzemská nákladní doprava realizuje přepravu klasických zásilek, standardních balíků i výjimečných nadrozměrných nákladů, kontejnerů, sypkých i kapalných látek, běžných i nebezpečných. Vnitrostátní přeprava může být realizována jednorázově nebo pravidelně.

Stavební činnost: - dopravní a vodohospodářské stavby - výstavba a opravy vozovek a zpevněných ploch chodníků a silničních objektů - stavba a obnova rybníků, revitalizace území - údržba a čištění toků - sanace sesuvů, opěrné zdi - stavby inženýrské a pozemní - kanalizační, vodovodní řády a přípojky - plynovody, kabelové trasy - ...

Taxi služby Praha a okolí: - přeprava osob - odvoz vozu. - rozvoz zásilek. - zajištění nákladní a autobusové dopravy. - nonstop dispečink - výborný stav vozidel - moderní vozový park - bezkonkurenční ceny - sms servis o stavu objednávky - spolupráce pro firmy - platby kartou. Další služby: - odvoz vozu - rozvoz ...

Výroba, prodej, servis: -stavba strojů s mechanickým pohonem. Služby: -provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování -silniční motorová nákladní doprava -opravy motorových vozidel -opravy karoserií -montáž, opravy, údržba -zemní práce -zakládání staveb

- celně deklarační činnost - nákladní silniční doprava - vnitrostátní a mezinárodní zasílatelství - pronájem průmyslového zboží a strojů

Služby: -nákladní autodoprava tuzemská -nákladní autodoprava zahraniční.

Přepravy těžkých a nadměrných nákladů, doprovody, povolení. Mezinárodní a vnitrostátní kamionová doprava včetně částečných přikládek a skladování.

Provádíme stavby a rekonstrukce, práce HSV a PSV, statické zajištění, výrobu a montáž ocelových konstrukcí, svářecí, zámečnické práce, služby požární ochrany, bourací a demoliční práce. Zajistíme přistavení a odvoz kontejnerů a skládku odpadu a suti.

Doprava. Spedice. Zasilatelství. Přeprava: -mezinárodní -vnitrostátní -kusové zásilky. Vytěžování: -vozidel-vozidla. Vyřizování: -celní formality, deklarace. Doprava: -kamiony-kamionová -AVIA -dodávková Prodej pneumatik.

Zemní práce a autodoprava: -terénní oprava zahrad a okolí domů -úpravy břehů u vodních toků -silniční nákladní doprava -přípravné práce pro stavbu -zemní práce stroji Menzi-Muck, JCB 2Dx, Schaeff, nákladní doprava vozy Tatra 815 S3.

Velkoobchod a maloobchod: -nafta -benzín -oleje -hnojiva. Čerpací stanice pohonných hmot. Doprava nákladní: -mezinárodní -vnitrostátní -kamionová. Zemní práce.

Mezinárodní a tuzemská nákladní doprava.

Doprava nákladní: - autodoprava-od 1t - 27t - veškeré zboží - spedice - zasilatelství - vytěžovaní nákladních vozidel - kusové zásilky.

Zemní práce: - povrchové práce - výkopové práce - částečná demolice. Kontejnerová doprava: - odvoz, likvidace odpadů.

Nákladní autodoprava vnitrostátní, prováděná nákldním vozidlem AVIA D75L EURO4 a dodávkovými vozidli FORD TRANSIT a WV LT, korba 5, 6 x 2, 5m výška 2, 2m. Přeprava nákladů do hmotnosti 4, 5 tuny a objemu do 30 m3. Více na WWW.KONTRANS.CZ

Prodej potrubí a tvarovek (plastové, kameninové, betonové, litinové) pro rozvody tlakové vody, kanalizace a plynu. Nabízíme dál čistírny odpadních vod - ČOV, septiky, vodoměrné a betonové šachty, skruže, zámkovou dlažbu a nákladní autodoprava.

Služby: -poradenské služby se zaměřením na stavebnictví. -nákladní, speciální doprava.

Specializujem se na vyklízení a likvidace pozůstalostí, bytů, půdních prostor či sklepů včetně odvozu věcí na skládku nebo sběrný dvůr v Praze o blízkém okolí. Také zajišťujeme stěhovaní velkých a těžkých předmětů včetně odborného stěhování pianin, klavírů, trezorů apod. Autodoprava.

Dodávky, prodej: - paliva - maziva - mazacíoleje - plastická maziva - asfalty - asfaltové výrobky. Cisternová doprava tuzemská i mezinárodní.

Nabídka přepravy zboží mezinárodní, vnitrostátní, leteckou a námořní dopravou. Zajišťování skladových, logistických a celních služeb..

Realitní kancelář. Služby: -doprava nákladní -zastavárna -poskytování úvěrů a půjček -dražby.

Zemní práce-HELP - výkopové práce - vodovodní přípojky - plynové přípojky - kanalizace - pročištění-rybníky, řeky - výstavba-lesní a polní komunikace - bourání betonu kladivy HRK, KRUPP - stroje UNC, DH, MF 965. Autodoprava: - vozidla LIAZ, TATRA.

ALLDEST - CZ DOPRAVA: - mezinárodní expresní autodoprava bez omezení destinace - spedice Náklady a zásilky do 3, 5 tun.

Vnitrostátní a mezinárodní kamionová doprava a spedice. Expres dodávky nonstop.

Provádění: -zemní protlaky, horizontální vrty -zemní práce -řízená mikrotuneláž Pronájem: -stavební mechanizace. Opravy: - nákladní automobily - stavební mechanizace. Autodoprava, doprava, přeprava: -vozidla s hydraulickou rukou -dovoz sypkých materiálů -sklápěče.

Služba: -odtahová tuzemská i mezinárodní -nonstop Nákladní doprava.